Deputatul, Virginul și vremurile fără google

VIRGINSe întâmpla tot în același apartament din Rahova unde stăteam cu cei doi băieți.  Domnișoara pofticioasă la Păcănitor plecase.

Noi trei și toți trei! Încă nu-mi revenisem din șoc (adică ăla cu prietena care și-o trăgea cu fostu), era așa un amalgam de sentimente nedefinite, nu știam dacă-i dezamăgire, orgoliu, prostie, toate erau varză în capul meu. Știam doar că nu vreau să stau singură. Voiam să ies cât mai mult cu prietenii, să râd cât mai mult, să mă simt bine. Să pun punct și să încep o nouă viață.

Am întâlnit în perioada aceea un tip ce lucra în Camera Deputaților. Ce făcea acolo nu contează și nu m-a interesat niciodată, cert este că am început să ieșim împreună. Ne simțeam atât de bine împreună încât mai tot timpul venea pe la noi, nu s-a pus niciodată problema de o relație. Eram prea nebuni pentru așa ceva. Erau nopți atât de frumoase încât ne apuca 5 dimineața la povești cu băieții. Jucam cărți, table, găteam dacă aveam chef sau comandam ceva de mâncare, totul era perfect.

Într-o zi mă trezesc că unul dintre cei doi colegi de apartament îmi mărturisește că este foarte îndrăgostit de mine. Na belea! Nu-mi dădusem seama de asta, știam doar atât, conviețuim și împărțim cheltuielile.

Ce să fac? Am deschis ochii mari și am început să fiu mai atentă la detalii. Ba chiar, acum dacă tot își dezlegase limba, ne-am apucat să discutăm într-o seară în bucătărie despre sentimentele lui. Din discuție în discuție îmi mărturisește că este virgin. Hait, asta chiar că era prea de tot. Bărbatul sexy, dorit și curtat de femei, tocmai el să fie virgin? Am crezut că face mișto de mine, deși era destul de serios. Ne știam de vreo 3 ani, gagicile erau în limbă după el, iar acum îmi spune că e virgin, măi să fie? Virgin la 26 de ani, am trăit s-o aud și pe-asta.

10945065_10202553645957274_1372682236_nAm mai stat noi așa până am uitat cât e ceasul și cum era timpul de nani, colegul lui de cameră era plecat la țară, așa că eram doar noi 2 în tot apartamentul. Îmi propune să dormim amândoi. Mă gândesc că nu e nici o problemă, doar e virgin, n-o să m-apuc tocmai eu să-i prihănesc sufletul imaculat.

Zis și făcut, ne băgăm amândoi în pat să dormim, dar el începe cu langurisme de gen te rog lasă-mă să te iau în brațe, lasă-mă să te sărut. Virginu se încinsese, iar hormonii au început să tropăie prin sângele lui și uite așa, din doi timpi și trei mișcări, hopa că virginul n-a mai fost virgin, dar așa foame de femeie cred că fusese în el că mă mir că mai sunt vie în ziua de azi și-am ajuns să scriu despre nebunia asta.

Într-un final am adormit fericiți, dezvirginați și cu sufletul în rai. Când m-am trezit însă goală lângă el mi-a venit să-mi dau palme. De ce trebuia să fiu tocmai eu prima lui femeie? L-am trezit să-mi cer scuze că i-am luat mințile și prețioasa virginitate și nici acum nu-mi vine să cred că în loc de a-mi turna cenușă în cap a urmat o altă partidă nebună de sex.

Am ținut-o așa, danga langa, vreo 2 zile. Deputatul a tot sunat în zilele acelea, dar l-am expediat pe motiv că suntem ocupați, nu avem timp de el acum, lasă că vorbim noi când terminăm. Și oricum, parcă trebuia să-și facă și ăla treaba lui de deputat, ce atâtea table și petreceri cu noi?

S-a terminat weekendul și a venit cel de-al doilea coleg de cameră, îi povestim ce s-a întâmplat între noi și hopa că văd că-i pică fața, în loc să se bucure se întristează. I-o fi ciudă, ce să zic. Nu mi-am mai bătut capul și mi-am văzut de ale mele.

Nu trec 2 zile și la o discuție cu colegul de apartament îmi mărturisește că și el mă iubește, că nu mai suportă situația, să vadă, chipurile, că m-a pierdut în favoarea unui virgin (fost, îl corectez eu), că își dă demisia de la job și pleacă acasă. Iote brâu! A picat cerul pe mine, nu-mi venea să cred, în ce am intrat?

Ei doi, care erau prieteni din copilărie, au început să se împungă, să se contrazică, să nu le mai convină nimic. Văzând toate astea am considerat că e mai bine să mă retrag, o prietenie este mult mai importantă decât orice futai.

Ușor, ușor i-am pus pe sârmă pe amândoi. Băieți, prietenia voastră este importantă, hai că plec în oraș cu dl. Deputat și voi faceți ce vreți. A trebuit să mint la un moment dat că m-am combinat cu Deputatul numai să nu-și strice ei prietenia. Le-a trecut sau nu, doar ei au știut.

Au venit sărbătorile de iarnă și a venit la mine o bună prietenă din copilărie. Normal c-o pun la curent cu tot ce s-a întâmplat. Ea terminase fizica, făcea medicina și psihologia, o tipă super deșteaptă, iar Deputatul, cu care ieșeam de obicei, un tip la fel de deștept, doar nu degeaba ajunsese și ăsta mare deputat. Îmi amintesc cum s-au contrazis nu mai știu pe ce temă și ea s-a enervat îngrozitor încât a plecat pe jos din Romană până-n Rahova. Că avea dreptate sau nu, chiar nu conta atunci. Am ajuns și noi acasă cu un taxi și am stat în continuare la discuții până dimineața. Erau discuții atât de incitante încât nu mai conta că dormi o oră sau două, aveam ce învăța unii de la alții, ba uneori mai aduceam și cărțile pe masă să argumentăm (nu aveam google pe-atunci).

Prietena mea a pus ochii pe virgin. Ea îl plăcea mult și cum eu voiam să scap de complicații a început o joacă de-a șoarecele și pisica între ei până au ajuns să fie împreună.

Am făcut Crăciunul cu toții.

Pe 31 decembrie am gonit băieții de acasă ca să stăm și noi ca două doamne singure. Eram amândouă în pat și eram fericite că măcar o noapte o să dormim și noi bine fără dureri de cap, numai că pe la 11 seara ne sună Deputatul ”fetelor, sunteti nebune, îmbrăcarea și haideți la party, cum să dormiți?” După nu știu câte negocieri ne-am hotărât să plecăm la party, dar deja era 11:45 când noi tot sunam la taxi. Într-un final am găsit unul, ajungem la destinație, toată lumea la patru ace și un bold, ziceai că sunt la pomană nu la revelion. Lume bună de capitală, chipurile, zici că veniseră să se laude cu diplomele pe masă, nu că era Revelionul. De draci, l-am luat pe Deputatul care ne târâse din pat pe sus, băi, am venit la revelion sau la pomană? Ce fel de party e aici? Am ridicat pe toată lumea de la masă, am dansat, mâncat și iar dansat și spre dimineața când toți erau praf, am plecat acasă cu spreanța că va urma un an mult mai bun pentru toată lumea.

Prietena mea mi-a amintit de aceste întâmplări. Am fost și am rămas prietene de 1000 de ani, de restul nu mai știm nimic.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :