Conferința de presă la ”FROZEN – Regatul înghețat”

frozenTheater du Soleil și echipa musicalului ”FROZEN – Regatul înghețat” vă invită marți, 4 octombrie 2016, ora 11.00 la Restaurant Chalet (Calea Victoriei nr. 21 – 23) la Conferința de presă a acestui spectacol – eveniment, programat pentru sîmbătă, 8 octombrie 2016, ora 17.30, la Sala Palatului din București.       Vor fi prezenți protagoniștii acestui show (actori, soliști, dansatori, balerini), dar și regizorul Bogdan Caragea, compozitorul Nicolae Caragia și scenarista Zully Mustafa. Coregrafia aparține Oanei Cocârța (ansamblul de balet este alcatuit din peste 30 de dansatori și balerini profesioniști), scenografia este semnată de Ovidiu Pascal, iar regia tehnică aparține lui Valentino Tiron.           Îi veți putea cunoaște și intervieva pe actorii și soliștii care joacă în rolurile principale: Ioana Maria Repciuc (Elsa) – finalistă a celei de-a XIX-a ediții a Galei Tânărului Actor 2016 de la Costinești, Veronica Prodan (Ana), Răzvan Bănică (Hans), Ovidiu Usvat (Kristoff), Adrian Viorel Ionescu (Olaf), Traian Gabriel Ciocan (Zven), Valentino Tiron (Regele Trol), Ștefan Viorel Păunescu (Regele Tata), Luiza Sorivan (Regina Mama), Mihai Vlad Filip Popa (Nepotul Trol), Victoria Radu (Răspândac), Silva Helena Schmidt (Femeia cu vreascurile), Claudia Susanu (Oama de zapadă).

În cadrul conferinței de presă vor fi anunțați cîștigătorii concursului desfășurat pe pagina de FB a evenimentului.

Vă rugăm confirmați prezența la acest eveniment!

Reprezentanților mass-media li se va acorda în cadrul conferinței de presă acreditarea pentru spectacol cu loc rezervat.

Biletele pentru spectacolul Frozen se găsesc la Casele de Bilete ale Sălii Palatului și pot fi achiziționate și online pe bilet.ro. Prețurile sunt cuprinse între 100 RON – 350 RON, în funcție de categorii: 100 RON, 150 RON, 200 RON, 250 RON, 300 RON și 350 RON.

Următoarea reprezentație cu Spectacolul ”FROZEN – Regatul îngheţat” va avea loc pe 22 octombrie la Cluj, la Sala Polivalentă.

Zully Mustafa

După ce am lucrat în presă mai bine de 20 ani, dar și ca profesoară de franceză și engleză, timp de 7 ani, m-am dedicat din 2007 exclusiv scrisului și călătoriilor. Am publicat cărți pentru copii, am avut rubrici în revistele FHM, Unica, Femeia. Primul roman a fost “Strugurii s-au copt în lipsa ei”. Au urmat romanele “Nopți orientale” și ”Al treilea călător”. Plus altele pentru copii. În prezent, călătoresc des, traduc filme turcești și-mi pregătesc următoarele romane. Din cînd în cînd, mai scriu și pe aici. Dacă ai de gînd să comentezi, fă-o civilizat și doar dacă ai ceva de spus. Dacă nu, așteaptă-te la un răspuns pe măsură și ia viteză.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :