Concurs de astrograme

loveDin cele mai vechi timpuri ne-am dorit să fim stăpînii propriului nostru destin, doar că uneori ne este mai la îndemînă sa ne lăsăm pe mîna sorţii. Cea mai simplă dovadă că nu ne încredem cu adevărat nici în ea este că, totuşi, ne asigurăm înainte să traversăm strada. Dacă am crede că destinul ne este cu adevărat trasat, ne-am lăsa pe mîna lui fără să mai luăm nici o decizie şi fără să ne mai consumăm atît pentru toate problemele care apar în calea noastră.

De cîte ori nu ne spunem în sinea noastră: aşa sunt eu…. (şi aici completăm cu defectele pe care credem că le avem), nu am ce să fac. Doar ca lucrurile nu stau chiar aşa… Universul ne trimite exact ceea ce exprimăm noi. O afirmaţie că „nu am bani” va face că universul să trimită în viaţa noastră chiar o astfel de situaţie.

Tot ce avem de făcut este să rupem cercul vicios în care am intrat.

Gîndirea pozitivă se învaţă, ştiţi deja, auziţi peste tot asta. La fel ca multe alte lucruri este doar o chestiune de exerciţiu. Dacă ne repetăm suficient de des că ni se întîmplă lucruri bune, ele ni se vor întîmpla. Dacă ne vom aminti că suntem nişte fiinţe minunate, în scurt timp, ceilalţi ne vor percepe şi ei astfel. Dacă nu ne dăm seama care ne sunt calităţile, ajutorul poate veni şi din partea astrologiei, şi nu ne referim aici la cea previzională, care ne-ar putea face din nou să credem că nu avem nici o putere în faţa unui destin care ne-a fost deja trasat, ci la astrograma natală. Aceasta ne va ajuta să conştientizăm că am venit pe această lume cu o serie de calităţi şi că doar de noi depinde să ne atingem potenţialul maxim. Iar dacă vom acţiona (cu înţelepciune), universul ne va răsplăti (înmiit)!

Lasă un comentariu despre ce crezi în legătură cu acest subiect şi poţi cîştiga o astrogramă personalizată.

Atenţie, nu facem astrograme previzionale, pentru că destinul stă în mîinile fiecăruia dintre noi, nu în stele!

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Ecaterina spune:

    Comentariu – eu il las aici.

Comentează :