Cinci idei pentru o toamnă chic

unnamedDe obicei, atunci cînd cuvîntul „investiţie” apare într-o propoziţie despre modă, înseamnă că eşti pe cale să cheltui o suma bunicică de bani pentru garderoba ta. Acum că toamna şi-a intrat deja în drepturi, o investiţie tipică anotimpului este, de obicei, un trench şi o pereche de încălţări, pe cît de “la modă”, pe atît de călduroase. Însă chiar şi dacă te limitezi la cumpărarea acestor două elemente specifice garderobei de toamna, tot îţi poţi ”răni” portofelul considerabil.

Iată o lista cu cinci articole absolut necesare acestui sezon al anului 2016. Indiferent dacă ai la dispoziţie un buget mai mic sau mai mare, sigur vei găsi în magazine cîteva piese frumoase care să vibreze cu propunerile noastre (şi care să aibă preţuri comode oricărui buzunar).

Puloverul tricotat

Există puţine lucruri mai confortabile decît un pulover gros, tricotat, purtat într-o dimineață rece de toamnă. Ştiu că nu sunt singura care gîndeşte aşa, mai ales că un astfel de articol clasic te poate încălzi din septembrie pînă în martie, adică te va însoţi întreaga iarnă. Investeşte cu încredere în această piesă versatilă!

Palton Camel

Paltonul (trench)  este un articol la modă care nu trebuie să îţi lipsească  din dulap în acest sezon. Şi dacă mai este confecţionat şi dintr-un material moale, de culoare camel (ştii tu, acea nuanţă blîndă situată între bej şi crem), acesta va completa orice ţinută şi vei arăta chic din cap pînă în picioare. Personal, sunt o mare fană a trench-ului cu un rînd dublu de nasturi, a cărui lungime se opreşte deasupra genunchilor şi care are o curea măgulitoare în talie. Ce nu este de iubit?

Cizmele lungi

Că tot am adus în discuţie genunchii, în acest sezon răsfaţă-te cu o pereche de cizme lungi. Nu există o modalitate mai bună de a transforma instantaneu o ţinută simplă într-una ultra-chic decît cu o pereche de cizme feroce pînă la genunchi. Fie că le porţi cu o fustă în tendinţe sau le arunci peste perechea ta preferată de pantaloni skinny, aceasta este o pereche de incălţări a cărei achizitie nu o vei regreta.

unnamed-1Pantaloni denim negru

Sus, sus pe val, în materie de modă acum se situează perechea de pantaloni din denim negru, stilul skinny, cu genunchii rupţi. Ştiu, ştiu, suntem cu toţii, bărbaţi şi femei, obsedaţi deja de această modă,  dar cum altfel să fim cînd un astfel de articol este atît de chic fără prea mare efort? În plus, va arăta bine asociat cu oricare dintre propunerile pe care le-am enumerate mai sus. Această pereche de pantaloni nu ar trebui să lipsească din nici o garderobă a acestui sezon! Şi nu e nevoie să te simţi vinovată dacă investeşti chiar şi puţin mai mult decît bugetul setat iniţial pentru a-ţi cumpăra o pereche de calitate.

Geantă tip Saddle

O geantă de calitate, aruncată pe umăr sau purtată gen crossbody este perfectă pentru sezonul în care am intrat cu umbrelele deschise. Iar dacă o mai găseşti şi accesorizată adorabil, cu detalii sau în culori vii, cu formă  semicerc sau dublă (suprapusă), atunci te poţi considera “în tendinţe” şi în această toamnă la capitolul accesorii. În plus, asigură-te că este o geantă comodă şi destul de încăpătoare pentru ceea ce ai nevoie să porţi în ea.

unnamed-2

Tu ce fel de astfel de “investiţii” ai mai adăuga la această listă? Lasă-ne ideile tale în comentarii!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :