Cerasela – moartea striptease-ului moldovean

10404305_380074068820016_6271229500477287558_nS-a întâmplat într-un frumos oraș de provincie din creierii Moldovei.

Casa cumpărată, renovările terminate, firma înregistrată, actele în regulă, furnizorii contactați, toate bune și frumoase, trebuia să deschid barul, dar aveam nevoie de personal.

Întreb în stânga și-n dreapta, dau anunț pe tv-ul local și începe marea selecție. Dintre toți cei care m-au sunat, patru persoane mi s-au părut mai potrivite, așa că Ie-am chemat la interviu. Prima a fost o doamnă de vreo 45 de ani pe care am plăcut-o mult și mi-am dorit să lucrez cu ea. Era uimită că o vreau tocmai pe ea și nu alerg după pițipoance care să aducă clienți, al doilea a fost un bărbat cu experiență mare, dar nu mi-a plăcut agitația lui și i-am spus verde în față, nu. A mai fost o pisi cu fusta până la cur, dar atitudinea ei m-a lăsat rece și într-un final o doamnă la douăzeci și un pic de ani, Cerasela. Avea copil mic, soț acasă, stătea cu soacra, deci avea cine să aibă grijă de copil. Era o fire cam plângăcioasă, dar la insistențele soacrei mele am oprit-o, deși aveam îndoielile mele. Dacă pentru prima doamnă am bătut cu pumnul în masă că pe ea o vreau, la Cerasela a fost mai mult un treacă de la mine.

La scurt timp am făcut marea inaugurare. Am deschis cu doamna mea de 45 de ani și a început marea aventură. Munceam amândouă cot la cot, ne înțelegeam de minune numai că ea venea o zi, iar Cerasela a doua zi.

Cerasela a avut un debut bun cu lipsă în gestiune, azi 100, mâine 200 și tot așa. Am spus c-o dau afară, dar ea dă și plângi că are copil mic și că ce se face. Bine, bine, dar eu luasem marfa pe credit și aveam de plătit o grămadă de taxe, nu îmi permiteam s-o țin și pe ea. Se jura că ea nu pune mâna și nu înțelege cum de iese lipsă pe fiecare tură. Se uita la mine ca și cum eu eram vinovată de lipsurile ei. Până și soacra, care uitase să mai plece acasă la ea, era convinsă că fac eu ce fac ca s-o dau afară pe biata femeie pentru că nu mi-a plăcut din prima clipă.
Am stat o zi întreagă lângă fătucă să văd ce se întâmplă și ce credeți? Surpriză:  nu știa să socotească și să dea restul, iar de aici lipsurile în gestiune. Fata avea 12 clase, dar nu știa să scadă, să adune, nu mai spun de tabla înmulțirii. La finalul acelei serii, am chemat-o, i-am plătit mai mult decât făcea, am uitat de găurile ce mi le-a lăsat și adio, fata mea. Nu a fost de ajuns, Cerasela a vrut să-și facă numărul, a țipat la mine că ”așa sunteți voi, ăștia cu bani, vă bateți joc de amărâți, niște nenorociți fără suflet” și multe altele. A plecat furioasă chiar dacă era la pământ cu matematica.

parDupă câteva luni, la o discuție cu prietenii ne gândim noi ce frumos ar fi să facem barul cu striptease. De ce nu, la o adică? Mă interesez ce condiții trebuia să îndeplinesc și din nou dau anunț pe tv. Cine credeți că mă sună? Cerasela.

”Mă cunoașteți, eu am lucrat la dumneavoastră când ați deschis, m-ați dat afară că am ieșit lipsă”.

Din nou față în față cu Cerasela, de data asta nu mai plângea că are copil de crescut și este doamnă serioasă că doar e măritată cu acte. Acum îmi cerea să dea o probă că doar dansase prin baruri în străinătate și o spunea cu atâta entuziasm că m-a lăsat fără cuvinte. Am reușit să-i spun să vină zilele următoare dacă vrea să dea o probă, dar să vorbească și cu familia ei. Ce să zic, până seara m-a sunat soacra ei să mă roage s-o iau că e foarte bună, de unde știa mi-a fost frică să-ntreb, a venit soțul să mă asigure că nu e nici o problemă, iar dacă se pune problema de mai mult decât dans el este de acord, ăștia deja îmi vedeau barul bordel.

A venit femeia să-mi arate ce poate, nici hăinuțe adecvate nu avea, ce să mai zic de mișcări lascive, vise taică. În viața mea n-am văzut ceva mai penibil. Un gen de pațachină în chiloți roșii și sutien negru care se bâțâia pe o masă și-mi arăta o operație nasoală și o celulită scârboasă, să nu mai zic de cicatricile de pe spate și abdomen pe care numai ea știe cum le-a făcut.

Nu știam dacă să râd sau să-mi fie milă, cert este că i-am dat niște bani să ia ceva copilului și-am trimis-o acasă, iar Aspirinei i-a trecut instant de bar de striptease.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :