Cele mai îndrăgite torturi pentru copii

tort ursuletul de plus winnieAniversările celor mici nu sunt complete fără un tort deosebit. Însă pentru mulţi părinţi realizarea unui tort gustos şi aspectuos este o misiune aproape imposibilă, fie pentru că nu au îndemânarea necesară fie pentru că nu dispun de suficient timp. Dacă te încadrezi în una dintre aceste două categorii, atunci îţi recomandăm să apelezi la torturile aniversare ale cofetăriilor bucureştene. În ultimii ani, acestea s-au specializat în realizarea celor mai complicate şi frumoase torturi pentru copii cu figurine.

Printre torturile aniversare preferate de copii se numără cele cu personaje din desene animate. De aceea, am realizat un top al celor mai îndrăgite 8 personaje.

  1. bucsaDeşi Fulger McQueen este personajul principal, Bucşă este cel mai iubit vehicul din seria „Maşini”. Dacă micuţul tău este fan al acestui desen animat, cu siguranţă îl va adora şi va fi încântat să împartă cu prietenii săi o parte din acest delicios desert aniversar.
  2. tort mickey mouseToţi copiii îl adoră pe Mickey Mouse. Acest personaj este un real succes la petreceri şi stârneşte deliciul tuturor. Dacă vrei să-ţi surprinzi micuţul cu un dulce deosebit atunci acest model este o alegere inspirată.
  3. Minnie Mouse este cea mai simpatică șoricică şi totodată unul dintre personajele favorite ale fetelor din toată lumea. Aventurile sale şi pasiunea sa pentru fundiţe reprezintă motivul pentru care copiii îşi dores atât de mult ca ziua lor de naştere să fie însoţită de un tort cu Minnie Mouse.
  4. Ursuleţul Winnie de pluş este unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale copilăriei. Acest personaj drăgălaş, liniştit şi pasionat de miere este prietenul pe care toţi copiii vor să-l descopere pe tortul aniversar.
  5. tort nemoTort Nemo

Minunata lume din adâncurile oceanului prinde viaţă împreună cu Nemo şi prietenii săi. Imaginează-ţi bucuria micuţului tău când va sufla în lumânările de pe tortul sau cu Nemo. Culoarea lumii subacvatice, aventurile peştişorilor şi magia poveştilor copilăriei prind viaţă cu acest desert minunat.

tort thomasTort Thomas

Cu toţii ne amintim cum urmăream cu entuziasm fiecare episod din „Thomas” şi o însoţeam pe simpatica locomotivă albastră în călătoriile sale de-a lungul căii ferate. Acum a venit timpul că micuţii noştri să se bucure de întâmplările fascinante ale lui Thomas şi să guste din deliciul unui tort aniversar care dă forma acestuia.

tort angry birdsTort Angry Birds

Un tort aniversar pentru copii Angry Birds este cea mai bună opţiune pentru a aduce savoarea şi culoarea în mijlocul unei petreceri. Micuţii adoră personajele certăreţe din acest film animat şi vor savura cu drag un tort decorat cu elemente care dau viaţă acestei lumi extraordinare.

tort spidermanTort Spiderman

Toţi copiii adoră super-eroii şi unul dintre cei mai îndrăgiţi este Spiderman. Acest personaj care porneşte întotdeauna în aventuri misterioase pentru a-i ajuta pe cei neajutoraţi se numără printre cele mai preferate personaje de desene animate pentru torturi aniversare.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :