Cel mai frumos dar

cop_cel mai frumosO nouă apariţie editorială la editura Cartea Daath, semnată de Zully Mustafa şi ilustrată de Eduard Radu.

Povestea „Măgăruşului Laur cu coama de aur” a fost scrisă în 2004 şi s-a dorit încă de-atunci a fi o mică scenetă pentru copiii cărora le place să se joace de-a animalele la concursuri de teatru. Deşi abundă de personaje simpatice, precum Moţ Căpitan, cel mai înfoiat curcan, sau Chiţa Măgăriţa, mămica lui Laur, cu coama de aur, povestea poate fi urmărită fără probleme de copii, datorită stilului curgător, plin de rime. Istoria înduioşătoare a unui măgăruş care renunţă la coama lui specială pentru a-i face de Crăciun o bucurie unei fetiţe, care nu şi-a mai văzut mama de ani de zile, a văzut lumina tiparului după 8 ani de când a fost scrisă. Este de asemenea şi o idee pentru învăţătoarele care predau la clasele I-IV care-şi doresc să facă scenete pentru părinţi la serbările şcolare şi să implice cît mai mulţi elevi din clasă. O fermă a animalelor plină de personaje care sporovăiesc, se bucură, se înfoaie, latră şi miaună, au păreri şi-şi expun ideile în cel mai inimos grajd din cîte au fost inventate vreodată.

coperta„Cel mai frumos dar” este povestea care dă titlul noii cărţi de Crăciun apărute la Editura Cartea Daath şi este tot una dintre poveştile lui Zully Mustafa, care nu trebuie să vă lipsească din bibliotecă. Şi care ar fi, mă rog, cel mai frumos dar pe care i l-ai putea face cuiva, mai ales cînd vrei să-ţi bucuri părinţii? Nu ne-am gîndit niciodată prin ce-ar putea trece micuţii noştri în căutarea darului perfect pentru părinţi şi pe unde ar putea căuta sfaturi bune. De Crăciun intră şi copiii în priză şi vor să fie moş Crăciun pentru cei dragi? Ce iese de-aici? O carte năstruşnică şi vioaie, cu doi prieteni, Eliza şi Iustin, care vor găsi într-un final, după multe căutări, darul perfect.

Cartea „Cel mai frumos dar” se vinde cu CD. Ambele poveşti pot fi ascultate, atunci cînd noi, părinţii, suntem prea obosiţi să le mai spunem. Acum o echipă minunată de actori dau viaţă personajelor, împrumutîndu-şi vocile talentate, şi spun povestea în locul dvs.

Cele două poveşti sunt ilustrate de talentatul artist Eduard Radu. Cartea poate fi comandată la Editura Cartea DAATH Publishing House şi poate completa colecţia de poveşti a copilului dvs.

Pe Zully Mustafa o cunoaşteţi deja de pe revista noastră, unde-şi scrie editorialele. Dar o mai puteţi citi şi pe blogul ei personal sau îi puteţi citi articolele şi în alte reviste. Alte cărţi publicate de această scriitoare şi iubite de copii sunt: „Balada căpşunilor fără culoare„, „Mînzdrăvan” şi „Filipică şi Moftulici”.

🙂 Mala Hierba recomandă :

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :