Cel mai frumos dar – carte cu CD

Povestea „Măgăruşului Laur cu coama de aur” a fost scrisă în 2004 şi s-a dorit încă de-atunci a fi o mică scenetă pentru copiii cărora le place să se joace de-a animalele la concursuri de teatru. Deşi abundă de personaje simpatice, precum Moţ Căpitan, cel mai înfoiat curcan, sau Chiţa Măgăriţa, mămica lui Laur, cu coama de aur, povestea poate fi urmărită fără probleme de copii, datorită stilului curgător, plin de rime. Istoria înduioşătoare a unui măgăruş care renunţă la coama lui specială pentru a-i face de Crăciun o bucurie unei fetiţe, a văzut lumina tiparului după 8 ani de când a fost scrisă. Este de asemenea şi o idee pentru învăţătoarele care predau la clasele I-IV care-şi doresc să facă scenete pentru părinţi la serbările şcolare şi să implice cât mai mulţi elevi din clasă. O fermă a animalelor plină de personaje care sporovăiesc, se bucură, se înfoaie, latră şi miaună, au păreri şi-şi expun ideile în cel mai inimos grajd din cîte au fost inventate vreodată.

„Cel mai frumos dar” este povestea care dă titlul cărţii de Crăciun apărute la Editura Cartea Daath şi este una din poveştile lui Zully Mustafa, care nu trebuie să vă lipsească din bibliotecă. Nu ne-am gîndit niciodată prin ce-ar putea trece micuţii noştri în căutarea darului perfect pentru părinţi şi pe unde ar putea căuta sfaturi bune. De Crăciun intră şi copiii în priză şi vor să fie moş Crăciun pentru cei dragi? Ce iese de-aici? O carte năstruşnică şi vioaie, cu doi prieteni, Eliza şi Iustin, care vor găsi într-un final, după multe căutări, darul perfect.

Cartea „Cel mai frumos dar” se vinde cu CD. Ambele poveşti pot fi ascultate, atunci când părinţii sunt prea obosiţi să le mai spună. O echipă minunată de actori dă viaţă personajelor, împrumutându-şi vocile talentate şi spun povestea în locul dvs.

Cartea poate fi comandată la redactia@mala-hierba.com, costă 32 lei și o veți primi prin poștă cu autograful autoarei.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. 23 noiembrie 2019

    […] Degustarea de carte a zilei a fost „Cel mai frumos dar”, de Zully Mustafa, o poveste cu CD, pe muzica lui Gyuri Pascu, publicată la Editura Cartea Daath. Mai multe detalii despre această cărțulie minunată, care nu trebuie să vă lipsească din bibliotecă, puteți găsi chiar aici. […]

Comentează :