Cel mai ciudat fetiș sexual

bugsTe-ai gîndit vreodată să faci sex cu un gîndac? Dar sex neprotejat cu cineva infestat cu HIV? Ei bine, iată că alţii s-au gîndit şi din asta a ieşit cea mai şocantă campanie publicitară, sursa de inspiraţie fiind dată de unul dintre cele mai bizare fetişuri sexuale, scrie TheBody.com

Un ONG din Franţa, care luptă împotriva SIDA, atrage atenţia asupra pericolului contactării virusului HIV prin nişte afişe şocante, care arată un bărbat şi o femeie întreţinând relaţii sexuale cu un scorpion şi un păianjen, supradimensionaţi. Sloganul campaniei este „Fără prezervativ, te culci cu SIDA. Protejează-te!”

Ideea a fost inspirată de cel mai bizar fetiș, numit „bugchasing”, adică vînătoarea de gîndaci sau de microbi. Asta presupune că aceia care au ciudatul fetiș sunt excitaţi sexual de persoane infestate cu HIV şi doresc să aibă relaţii sexuale neprotejate cu aceştia, considerînd că numai astfel pot avea un act sexual intens, iar contractarea virusului este cea mai extremă experienţă sexuală. Poate chiar ultima, am spune noi.

În România sunt înregistrate anual între 400 şi 500 de cazuri noi de infectare cu HIV/SIDA, la nivel naţional, iar categoriile cu risc crescut, precum cei care fac sex neprotejat sau iau droguri injectabile, trebuie să se testeze pentru a depista infecţia din timp.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :