Cea mai importantă rochie din viața unei femei

Rochie-mini-A-cu-decolteu-palabra-si-cristale-Swarowski-Nadia-2Ce lungime alegem pentru rochia de mireasa

Probabil ţi se pare că este destul de uşor să alegi lungimea potrivită pentru rochia de mireasă. Însă ai observat câte tipuri de lungimi sunt la modă în ziua de azi? Rochiile de mireasă nu mai sunt doar lungi sau cu trena. Acestea pot fi mini, până la genunchi, până la glezne, lungi sau asimetrice – mai scurte în faţă şi mai lungi în spate. Şi bineînţeles, fiecare dintre aceste lungimi trebuie aleasa în funcţie de siluetă, stilul şi personalitatea ta.

Rochia de mireasă până la glezne

Pentru început vom discuta despre o lungime destul de populară şi uşor de abordat. Rochia de mireasă până la glezne este ideală pentru o nuntă clasică unde mireasa trebuie să respecte o anumită etichetă vestimentara bazată pe un stil formal şi elegant. Însă oferă şi un aer uşor modern şi original ţinutei, având marele avantaj de a dezvălui pantofii, care ştim deja că sunt aleşi cu mare grijă de fiecare mireasa pentru a fi cât mai sofisticaţi şi rafinaţi.

Rochia de mireasă balerină

Acest stil se remarcă printr-o fustă voluminoasă, asemănătoare unui tutu de balerină, care se termină deasupra gleznelor. Este o rochie de mireasă tinerească şi foarte fresh, care combina inspirat linii şi forme deosebit de inedite şi provocatoare. Este o alegere minunată pentru o nuntă în aer liber.

Rochie-model-printesa-cu-brau-din-satin-bleu-si-inchidere-cu-snur-Nelly-1Rochia de mireasă lungă

Aceasta este  cea mai des întâlnită lungime pentru o rochie de mireasă. Femeile din România aleg să-şi cumpere o rochie de mireasă lungă, fiind atrase de aspectul său tradiţional şi elegant. Tivul acestui tip de rochie abia atinge podeaua. Fără nici o îndoială este cea mai formală alegere, care arăta foarte bine atât la o fustă foarte amplă, cât şi la una dreapta.

Rochia de mireasă midi

În această categorie se încadrează orice rochie de mireasă care are tivul situat între linia genunchilor şi a gleznelor. Este ideală pentru o recepţie semi-formala sau mai lejeră.

Rochie-din-voal-si-dantela-lucrata-manual-si-inchidere-cu-snur-Nelida-1Rochia de mireasă asimetrică

Acest stil  este potrivit unei mirese tinere şi exuberanţe, care adoră să impresioneze cu stilul său vestimentar atipic. Tivul rochiei este mai scurt în faţă, iar în spate  este lung până la pământ. Este o alegere îndrăzneaţă deoarece dezvăluie şi pune în evidenţă picioarele. De aceea, o recomandăm mireselor înalte şi subţiri.

Rochia de mireasă până la genunchi

Este un look perfect pentru miresele care îşi doresc o ţinută lejeră, mai puţin formală. Tivul rochiei se termină exact sub genunchi.

Rochia de mireasă mini

Pentru miresele care vor să fie provocatoare şi feminine în ziua nunţii, rochia de mireasă mini este o opţiune excelentă. Lungimea sa poate varia, de la rochii deasupra genunchiului şi până la rochii extrem de scurte şi sexy.

Rochia de mireasă trei sferturi

Este o rochie de mireasă ce se termină la jumătatea distanţei între genunchi şi glezne. Are un look conservator, dar cât se poate de şic.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :