Ce-am avut și ce-am pierdut

581878_1125407124160653_1361413799485546618_nPentru că oficial nu mai cunosc femeie neînșelată, pentru că trădarea în dragoste pare un atac la persoană, nu am rezistat să nu mă întreb vara asta ce are ea şi nu am eu, vorba Deliei. Şi pentru că sunt multe femei bune în toate felurile care au gîndit asta mai devreme sau mai tîrziu, uite ce am descoperit şi îţi dau şi ţie, dacă promiţi să dai şi tu mai departe!

Trădarea este de multe feluri şi am vorbit despre asta cîndva pe blog, astăzi vorbim de acel moment cînd el are o relaţie sexuală cu alta. Cînd vine tîrziu acasă, cînd inventează urgențe şi neprevăzute la birou, cînd şi-a schimbat parfumul, chiloţii, şosetele, cînd nu-i mai ajunge jumătate de oră la baie, cînd telefonul stă lipit de el ca musca de rahat, inclusiv în weekend, deşi el nu e nici Trump şi nici măcar Ponta, poate doar la atitudinea de Pinocchio. Cînd cercetează mesaje la 6 dimineaţa şi la 12 noaptea, cînd brusc ai devenit coadă sau bagaj, cînd e relaxat cînd pleacă şi nervos cînd ajunge acasă, cînd brusc observă că ţi-a apărut un rid, că parfumul tău are un miros ciudat, că glumele tale nu mai sunt amuzante, că ai ceva cu el, că eşti nebună, ai prea mult timp liber sau, evident, cînd ai toată ziua chef de scandal, ei bine, acela e momentul cînd trebuie să fii sigură că el deja şi-o trage cu alta. Că şi-a tras-o o dată în drum spre casă de la o întîlnire cu colegii, că încă o dată într-un teambuilding, că avea nevoie să se simtă confirmat, înţeles, apreciat şi alte pretexte, realitatea este următoarea:

Şi-a tras-o cu alta şi asta nu are legătură cu tine! Serios! Pur şi simplu asta fac bărbaţii, e un sport de întreţinere a propriului ego, de cele mai multe ori rămas la vîrsta adolescenţei, e o dorinţă de a-şi dovedi că pot şi oricine e în preajmă, devine obiectul putinței.

Vei rîde, dar nu are legătură nici cu cealaltă, apropos de ce are ea şi…. Nu! Are legătură cu disponibilitatea oricărei purtătoare de vagin de a-i arăta că e un zeu pe pămînt, de a rîde toată la toate glumele lui obosite de tractorist, de a nu-i cere sau da explicaţii. Omul are nevoie de relaxare. Iar relaxarea la purtătorul de penis constă în bere, FB, meci şi vagin şi variaţiuni. Toate sau separat sau pe rînd.

Iar tu, draga mea, orice ai face, nu vei putea sta în calea relaxării lui cînd Ana, blonda cu sînii la vedere din birou, mare specialist în Excell că altfel nu ar fi angajat-o, e toată ziua în nasul lui şi e disponibilă şi speră și ea să ajungă undeva.

11539614_1653236221559505_4933449447864620030_nDeci, ce e de făcut? Nimic mai simplu, îţi aduci minte că eşti importantă şi că nu poţi să trăieşti în scenariul lui limitat şi faci lucrurile care contează pentru tine.

Nu are ea nimic ce nu ai tu, doar că încă îşi caută bărbat sau job şi visează să fie tu. Îşi pune şi ea aceeaşi întrebare s plînge când o ascultă pe Delia, jurînd că tot ce vrea e să ţi-l vadă fericit.

Concluzie: în cazul fericit în care fraierul pleacă de acasă sau recunoaște şi e expediat în şuturi, crede-mă, e perfect aşa. Nimeni nu are nevoie de o jumătate de bărbat, jumătate adolescent. În cazul în care a făcut-o discret si tu rămîi regina de pe table, îl ierţi şi îi rămîi aproape să îl poţi pedepsi pentru tot restul vieţii împreună. Pînă atunci, tot ce contează e să nu laşi cursul naturii să stea în calea vieţii pe care o doreşti, cu sau fără el, depinde de miză. Fetele deştepte ştiu ce vor și nu le pasă de ce au altele!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :