CASTING pentru musicalul FROZEN – Regatul îngheţat

frozen_tapeta_2_by_estriella-d9i2jhxTheater du Soleil organizează casting pentru „FROZEN – Regatul îngheţat”, un spectacol grandios care va avea premiera pe 8 octombrie 2016 la Sala Palatului din Bucureşti.

Castingul va avea loc în zilele de 1, 2 şi 3 august 2016, între orele 17:00 – 19:00  la Liceul Teoretic “Tudor Vladimirescu” din Bucureşti (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 15).

Se caută actori şi cîntăreţi, pentru rolurile principale (Prinţesa Anna, Regina Elsa, creatura Marshmallow, Kristoff etc), actori şi interpreţi pentru rolurile secundare, dansatori şi balerini.

Castingul va consta în:

Pentru actori – cîntăreţi:

–  interpretarea unei melodii din musicalul „Frozen”

– interpretarea unui monolog, a unei scenete de teatru sau a un moment artistic dintr-un musical, la alegerea candidatului

Pentru balerini şi dansatori:

– prezentarea unui moment coregrafic reprezentativ, la alegerea candidatului

Repetițiile pentru „FROZEN – Regatul îngheţat” vor avea loc în perioada: 15 august – 1 octombrie 2016

frozen-pics-6Toți cei interesați sunt rugați să trimită un CV, datele de contact și două fotografii la adresa casting@theater-du-soleil.ro pînă duminică, 31 iulie 2016, ora 20:00.

Participanții care vor trece de o primă selecție, vor fi anunțați telefonic, în timp util și vor fi programați pe ore, în zilele anunţate pentru casting. Pentru cei care nu pot fi prezenţi la casting în zilele de 1,2 3 august, există posibilitatea de a fi reprogramaţi.

Zully Mustafa

După ce am lucrat în presă vreo 20 ani, dar și ca învățătoare și profă de franceză și engleză timp de 7 ani, m-am dedicat din 2007 exclusiv scrisului și călătoriilor. Primul roman a fost “Strugurii s-au copt în lipsa ei”. Au urmat “Nopți orientale” și ”Al treilea călător”. Plus altele pentru copii. În prezent, călătoresc des, traduc filme turcești și-mi pregătesc următoarele romane. Din cînd în cînd, mai scriu și pe aici. Dacă ai de gînd să comentezi, fă-o civilizat și doar dacă ai ceva de spus. Dacă nu, așteaptă-te la un răspuns pe măsură și ia viteză.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :