Campania pentru Laurențiu continuă…

Dragi cititori,

Se pare că lucrurile încep să fie din ce în ce mai organizate. Am trimis prima rundă de colete din luna aprilie, sper ca până la jumătatea săptămânii viitoare să le primiți. Cei din București și din Constanța (am avut de curând o doamnă foarte inimoasă și drăguță din C-ța) ar trebui să le primească în mod normal în două zile. Cei din țară în 4-5 zile. Dacă de la data trimiterii coletului trec mai mult de 6 zile, vă rog să verificați cu factorul poștal. Până acum nu au fost probleme și nu s-a întors nici un colet înapoi, asta înseamnă că ați așteptat cu drag cartea și pentru asta vă mulțumesc.

Aș mai avea o rugăminte, ca imediat ce faceți plata în cont să-mi trimiteți un mail. Au fost cazuri când uneori plata a fost făcută de o altă persoană decât cea care mi-a trimis mailul pentru comanda cărții (soț, nepot etc.), pe de altă parte uneori numele dvs. nu coincide cu mailul. Dacă vă numiți, de pildă, Doina Popescu (dau un nume la întâmplare) și aveți un mail floricica27@yahoo etc (tot un mail la întâmplare) mi-e foarte greu să vă găsesc prin mailurile mele. De obicei, fac coletele seara și le depun la poștă dimineața (chiar și dacă este doar un colet), am plimbarea de dimineață cu fii-mea așa că nu e nici un deranj, oricum trebuie să ies și-mi place sentimentul că rândul de cărți cu căpșuni se împuținează spre binele unui copil și că alte câteva zeci de copii se bucură de povestea mea.

Nu uitați să-mi spuneți pentru cine scriu autografele.

Dacă aveți probleme cu poșta sau ați trimis banii și n-ați primit cartea nici după 2 săptămâni, dați-mi de veste. Dacă ați primit cartea, dați-mi la fel de veste ca să arunc chitanța de la poștă, asta însemnând pentru mine un fel de misiune îndeplinită.  

Haideți să facem un Apilie încăpșunat pentru Laurențiu!

Zully Mustafa

După ce am lucrat în presă mai bine de 20 ani, dar și ca profesoară de franceză și engleză, timp de 7 ani, m-am dedicat din 2007 exclusiv scrisului și călătoriilor. Am publicat cărți pentru copii, am avut rubrici în revistele FHM, Unica, Femeia și Playboy. Primul roman, “Strugurii s-au copt în lipsa ei”, s-a epuizat în două luni și jumătate de la lansare. Au urmat romanele “Nopți orientale” și ”Al treilea călător”. Plus altele pentru copii. În prezent, călătoresc des, traduc pentru Pro Tv filme turcești și-mi pregătesc următoarele romane. Din cînd în cînd, mai scriu și pe aici. Dacă ai de gînd să comentezi, fă-o civilizat și doar dacă ai ceva de spus. Dacă nu, așteaptă-te la un răspuns pe măsură și ia viteză.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. monica spune:

    In plus vom organiza la sfarsitul lunii aprilie un eveniment dedicat micutului Laurentiu. Detalii veti afla pe site-ul nostru si pe pagina de FB Mala Hierba. va asteptam sa ne sprijiniti!

Comentează :