Băuturi, alcoolice sau nonalcoolice, care afectează viaţa sexuală

11390207_977520075646158_5823085051841484712_nDe multe ori, atunci când avem un partener nou, simţim nevoia să bem ceva înainte de a ajunge în pat, pentru a scăpa de inhibiţii. Şi totuşi, ştim deja că alcoolul în exces diminuează performanţele sexuale şi poate goni orice parteneră, din cauza comportamentului neadecvat. Dar nu doar alcoolul e problema, ci şi sucurile acidulate, potrivit specialiştilor. Acestea trebuie evitate înaintea contactului sexual, chiar dacă e vara şi prea cald, pentru simplul motiv că provoacă balonări şi disconfort în timpul actului sexual. În plus, produsele care conţin foarte mult zahăr duc la o creştere bruscă, urmată de o scădere imediată a nivelului de zahăr din sânge, proces ce scade şi nivelul de testosteron,  hormonul de care depinde dorinţa de a face sex.

O altă băutură, consumată cu predilecţie vara, e berea. Nici ea nu este recomandată înainte de actul sexual din cauză că simţi nevoia frecventă de a urina, te balonează şi creează, evident, un disconfort. Dacă totuşi simţi nevoia să consumi alcool, un pahar cu vin sau o cupă de şampanie, dar nu mai mult, sunt pe lista băuturilor acceptate de specialişti.

Dacă vrei să ai o respiraţie proaspătă, menta e cea mai proastă idee deoarece, deşi are efect de răcorire, scade apetitul sexual.

Cel mai bine ar fi, dacă vrei să-ţi potoleşti setea şi nu vrei să ai surprize neplăcute, să bei un pahar cu apă!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :