Bărbații eleganți nu se demodează niciodată

122Moda pentru bărbaţi  este foarte generoasă, indiferent de stilul vestimentar, poziţie socială sau vârsta. Marile case de creaţie au pus în scenă pentru 2015 combinaţii clasice de culori şi texturi, mult mai masculine decât cele de anul trecut.

Cea mai importantă piesă vestimentară este haina de exterior, indiferent că vorbim despre jachete, sacouri tweed, blazere, trenciuri sau  paltoane. Şi dacă vin accesorizate cu fulare sau eşarfe, cu atât mai trendy. Poţi să transformi o ţinută banală, într-una de top, doar dacă ai puţin curaj şi pe lângă sacoul de birou adaugi o eşarfă din mătase, iar blugii îi întorci până la gleznă. Dacă mai adaugi şi o maletă, ţinuta va căpăta o alură chic. Puloverul pe gât a revenit la modă şi trebuie să existe în garderoba oricărui bărbat modern.

Şi dacă tot am menţionat de pantalonii suflecaţi, pe lângă faptul că emană un aer relaxat şi cool, acest rulaj atrage atenţia asupra încălţămintei. Astfel poţi să transformi nişte pantaloni simpli într-o piesă senzaţională, iar pantofii, mai ales dacă sunt de calitate, să-i pui în evidenţă.

2Adevărata putere a trendurilor de anul acesta stă în accesorii. De la  pantofi, cravate, papioane şi ceasuri, până la pălării şi genţi. Începem cu Pantofii Oxford, clasici  și destul de versatili în combinații vestimentare, chiar dacă cel mai bine se potrivesc cu pantalonii de costum. Într-o combinaţie cu blugi poţi opta pentru un model casual cu bombeul perforat. Şi pantofii sport sunt un element esenţial pentru garderoba bărbaţilor. Practici şi confortabili, rămân o alegere perfectă pentru o ieşire relaxantă în oraş. 

Pantofii. Poate cea mai importantă piesă din garderoba unui bărbat, trebuie să completeze cu stil, restul elementelor vestimentare. În general, încălţămintea bărbaţilor este comodă şi casual, uşor de purtat sau de combinat. După cum bine ştim pantofii spun multe despre personalitatea celui care îi poartă, prin urmare zicala „spune-mi cu ce eşti încălţat, ca să-ţi spun cine eşti” se aplică şi în acest caz. Deci mare atenţie la acest detaliu! Dacă vorbim despre accesorii în tendinţe, vorbim în principal de şireturi şi catarame. 

Pantofi sport –  Pantofii sport sau adidaşii sunt mai greu de folosit în sala de sport şi asta pentru că ei au căpătat o conotaţie puţin diferită. Modelele sunt mai  pretenţioase şi au inserţii de piele, transformându-se astfel într-o combinaţie de stiluri cu o abordare mai casual.

Batista sacou  Un detaliu care face diferenţa întotdeauna şi poate să scoată un sacou tern în evidenţă, este eşarfa sau batista de buzunar. Reprezintă pata de culoare de care o ţinută neutră are nevoie şi un accesoriu perfect care dă un plus de stil şi eleganță. Ţine cont că batista nu trebuie asortată cu cravata şi că la un eveniment business batista trebuie să fie albă, împăturită uniform.

3Genti –  Gențile, mapele sau plicurile din piele devin sezonul acesta, nelipsite din ținutele bărbaților moderni, preocupați de modă. Astfel, designerii au pregătit modele interesante și variate, culori, texturi și imprimeuri moderne.

Pălării –  Un accesoriu ideal de a scoate din anonimat o apariţie este pălăria. Important este să alegi un model atemporal pentru că aceste piese sunt nemuritoare. Fie că alegi un model Fedora, pork pie sau chiar o bască, trebuie să ţii cont de cel mai important aspect: materialul! Îţi recomand să alegi o pălărie din tweed, pâslă sau lana, să investeşti într-o piesă bine realizată, iar nuanțele să fie cât mai neutre.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :