Baladă pentru o mânuță pierdută

M-a impresionat povestea micuțului Laurențiu, care s-a născut acum un an și jumătate, fără mânuța stângă, și m-a revoltat în același timp răspunsul pe care un medic, un om – nu mai contează că era și medic, deși ar trebui să conteze mai mult decît orice (nu și în România) – l-a dat părinților, ceva de genul ”știți, puteți să renunțați la copil”. Povestea unei mânuțe pierdute, de la nașterea copilului și până azi, o găsiți pe blogul acesta, pe care mama lui Laur l-a deschis pentru a strînge bani pentru o proteză.

M-am gândit să-mi donez și eu banii pe 5 luni din vânzările cărții pentru copii ”Balada căpșunilor fără culoare”. Dacă vreți să-l ajutați pe micuțul Laur cumpărând cartea mea dați un semn pe redactia@mala-hierba.com și va fi trimisă în  cel mai scurt timp cu autograf.

Cartea costă 15 lei pentru această acțiune plus taxele poștale.

De asemenea, ai putea dori...

14 răspunsuri

 1. Mariana spune:

  Cum se comanda cartea?

 2. Ruxandra Cochinescu spune:

  Buna dimineata,

  Am trimis un e-mail pe adresa rindicata mai sus, din pacate in prima instanta am primit mesaj de eroare asa ca revin si pe calea aceasta.
  M-a impresionat povestea lui Laurentiu, am sustinut-o si printr-o donatie anterioara si as vrea de asemenea sa comand in cadrul campaniei Dvs. 4 carti de povesti.
  Va rog sa precizati cum se face plata – ramburs la primirea coletului sau prin transfer bancar?

  Va pot comunica adresa de livrare pe e-mail.

  Multumesc,

  Ruxandra Cochinescu

 3. Mihaela Scarlat spune:

  Din pacate, imi spune ca adresa publicata nu este valabila. Va multumesc!

 4. dumitrescu spune:

  Buna ziua .Nu se poate trimite pe acest mail nimic deoarece da eroare .In cazul in care vreti sa ma contactati va rog pe mail .Vreau sa ajut acest copil si sa comand o carte .Multumesc.

  • Zully Mustafa spune:

   Mailul redactiei merge, am primit in fecare zi mailuri pe aceasta adresa cu diversele actiuni pe care revista noastra le organizeaza. Dar nu va faceti probleme, o sa va raspund pe mailul pe care ni l-ati lasat in comentariu. numai bine.

 5. Finantu Antoaneta Iunona spune:

  Nu pot trimite pe adresa redactiei. Va rog ajutati-ma sa pot ajuta. Doresc cartea ca sa-l ajut pe Laurentiu, Balada ccapsunilor fara culoare. TEL: 072357809. Multumesc din suflet.

  • Zully Mustafa spune:

   doamna draga, daca veniti de pe filiera Narcis Giubelan, adresa este scrisa gresit. redactia@mala-hierba.com nu redacția@mala-hierba.com. o sa-l anunt si pe Narcis care e problema, ca acum am depistat-o. deci e o diferenta de o diacritica, chestie care conteaza in mailuri.

   dar nu e nevoie sa mai scrieti inca un mail. o sa va raspund eu pe cel cu care v-ati semnat comentariul. numai bine.

 6. maly malina spune:

  vreau si eu 2 carticele pt a-l ajuta pe laurentiu,dar nu pot trimite comanda pe mail,nu stiu exact care-i problema. daca va ajuta cu ceva ,va pot lasa si nr meu.0769472465. multumesc!

 1. 8 martie 2012

  […] În toată luna asta, singurele articole pe care le-am scris au fost cele pentru playboy și micul anunț pentru Laurențiu, o campanie pe care am pornit-o acum 1 săptămînă, cred, și sunt surprinsă să constat cît de […]

Comentează :