Balada căpșunilor fără culoare

”Balada căpșunilor fără culoare” este o carte hazlie despre aventurile unei familii de căpșuni. Născută într-un ținut fără viață și fără culoare, famila lui Căpșunici și a Căpșunicăi este în pericol de a dispărea de tot. Mezinii se hotăresc să fugă în lume și să salveze lumea din Munții Stâncoși. Se întâlnesc în drumul lor plin de peripeții cu Amanita, o ciupercă arogantă, cu Copacul cel Înțelept, cu Macul Filosof și alte personaje, unul mai interesant decât altul. Greieraș Trubaduraș le devine ghid în călătorie și, pentru că e un artist, ca toți greierii, le compune o baladă. Un mini-roman de aventuri din lumea plantelor și a gâzelor pentru cei mici, cu ilustrații minunate.

 

autor Zully Mustafa

ilustrator Mathias K.

ISBN 978-973-1730-07-3

56 pag

format 20,5×26 cm

preț de vară: 15 RON plus taxe poștale

comenzi la: redactia@mala-hierba.com

Zully Mustafa

După ce am lucrat în presă mai bine de 20 ani, dar și ca profesor timp de 7 ani, m-am dedicat din 2007 exclusiv scrisului și călătoriilor. Am scris cărți pentru copii, am avut rubrici în revistele FHM, Unica, Femeia și Playboy. Primul roman, “Strugurii s-au copt în lipsa ei”, s-a epuizat în două luni și jumătate de la lansare. Au urmat romanele “Nopți orientale” și ”Al treilea călător”. Plus altele pentru copii. De 8 ani locuiesc în Medgidia cu familia, călătoresc des, traduc pentru Pro Tv filme turcești și-mi pregătesc următoarele romane. Din cînd în cînd, mai scriu și pe aici.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. 14 decembrie 2013

    […] în alte reviste. Alte cărţi publicate de această scriitoare şi iubite de copii sunt: “Balada căpşunilor fără culoare“, “Mînzdrăvan” şi “Filipică şi […]

Comentează :