Balada căpșunilor fără culoare

”Balada căpșunilor fără culoare” este o carte hazlie despre aventurile unei familii de căpșuni. Născută într-un ținut fără viață și fără culoare, famila lui Căpșunici și a Căpșunicăi este în pericol de a dispărea de tot. Mezinii se hotăresc să fugă în lume și să salveze lumea din Munții Stâncoși. Se întâlnesc în drumul lor plin de peripeții cu Amanita, o ciupercă arogantă, cu Copacul cel Înțelept, cu Macul Filosof și alte personaje, unul mai interesant decât altul. Greieraș Trubaduraș le devine ghid în călătorie și, pentru că e un artist, ca toți greierii, le compune o baladă. Un mini-roman de aventuri din lumea plantelor și a gâzelor pentru cei mici, cu ilustrații minunate.

 

autor Zully Mustafa

ilustrator Mathias K.

ISBN 978-973-1730-07-3

56 pag

format 20,5×26 cm

preț de vară: 15 RON plus taxe poștale

comenzi la: redactia@mala-hierba.com

Zully Mustafa

După ce am lucrat în presă mai bine de 20 ani, dar și ca profesoară de franceză și engleză, timp de 7 ani, m-am dedicat din 2007 exclusiv scrisului și călătoriilor. Am publicat cărți pentru copii, am avut rubrici în revistele FHM, Unica, Femeia și Playboy. Primul roman, “Strugurii s-au copt în lipsa ei”, s-a epuizat în două luni și jumătate de la lansare. Au urmat romanele “Nopți orientale” și ”Al treilea călător”. Plus altele pentru copii. În prezent, călătoresc des, traduc pentru Pro Tv filme turcești și-mi pregătesc următoarele romane. Din cînd în cînd, mai scriu și pe aici. Dacă ai de gînd să comentezi, fă-o civilizat și doar dacă ai ceva de spus. Dacă nu, așteaptă-te la un răspuns pe măsură și ia viteză.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. 14 decembrie 2013

    […] în alte reviste. Alte cărţi publicate de această scriitoare şi iubite de copii sunt: “Balada căpşunilor fără culoare“, “Mînzdrăvan” şi “Filipică şi […]

Comentează :