Astro-fashion de primăvară

cocotePrimăvara este întotdeauna un moment interesant în lumea modei, pentru că aduce cu ea sentimentul că este „timpul pentru o schimbare.” Influenţele planetare vor aduce vibraţii sigure în lumea modei şi anul acesta. Şi cum Soarele se va afla în această perioadă  în Berbec, Taur şi Gemeni, aşteptaţi-vă la tendinţe  vestimentare pe măsură.

Influența ușor rebelă a lui Pluto din această perioadă înseamnă că nu vom purta haine prea…clasice, ci un pic mai anti-autoritare. Aşa că vom vedea, cu siguranţă, din nou, embleme, logo-uri, imprimeuri, diferite influente culturale şi chiar militare. Prin felul în care se vor îmbrăca în această perioadă, oamenii vor comunica dorința lor de a fi mai mult decît o  bujie îndoctrinată ce învîrte Marea Roata. Să ne mai aşteptăm şi la o tendința de îmbrăcăminte unisex (sau asexuată), cum ar fi blugi și culori solide, deux-pieces-uri colorate sau outfit-uri rebele, rupte, peticite şi foarte lejere.

voalIată cîteva sfaturi “astro-stiliste” pentru fiecare zodie în parte:

Soarele în semnul Berbecului favorizează nuanțele roșii. Un pantof roşu purtat la un pantalon drept te va face să arăţi… trăznet. Mai târziu, în mai-iunie, poartă o tentă de galben, fie că este o eșarfă sau o batistă galbenă ascunsă într-un blazer. Dantela este, de asemenea, favorizată în iunie datorită influenței glamour a Soarelui în Gemeni.

Tăuroaicele optează să se îmbrace mai lejer în această primăvară. Pantofii uşori, balerinii, puloverele, jeanşii largi și cămășile în nuanţe de alb sau bej cu manşete franceze sau cu mînecuţe scurte vor face deliciul “cornuţelor” noastre dragi.

Gemenii: Galben, roz, portocaliu sunt culorile tale “de semnătură” pentru primăvară. Plus un dram de glamour cu tentă de denim rupt sau franjurat. Cămăşi din satin sau tricouri, toate vor arăta la fel de bine pe tine. Sau dacă vrei să ieşi din tipare, îndrăzneşte să porţi rochiţe, colanţi sau cămăşi (nu toate în acelaşi timp, desigur!) din mătase cu imprimeuri sălbatice gen dungi verzi sau roz împrăştiate într-un design studiat-haotic.

fustaCele mai la modă Răcuşoare vor purta cercei candelabru în această primăvară, de preferință din aur. Eleganţa şi stilul li se va potrivi de minune, deşi ar putea încerca şi pasteluri mai tari, de sezon, care includ nuanţe de șampanie, turcoaz şi coral.

Un ruj roşu aprins şi eșarfe colorate, rochii portocalii, tricouri, portmonee şi alte accesorii cît mai viu colorate sunt cuvintele de ordine pentru Leoaice în acest sezon. Felinele noastre vor arăta tare senzual şi în alb dacă îl vor purta sub formă de rochiţe gen “sac”, accesorizate cu nişte curele mari sau centuri de care sunt agăţate monede sau alte zorzoane fashionable.

Fecioarei îi va plăcea să se îmbrace mai conservator. În această primăvară va găsi mult stil în culoarea alb, dar şi în nuanţele de șampanie și gri. Jachete, fuste, costume chic, dar şi funcționalitatea și confortul jeanşilor mai largi se vor potrivi de minune frumoaselor fecioare.

Femeile Balanţa se vor bucura de haine noi, confortabile, gen rochii cămașă care sunt încă la modă. Universul este în favoarea nuanţelor luminoase, inclusiv violet ușor și lavanda, şampanie şi un verde… medicinal. Materialele naturale, eco-friendly, cum ar fi țesăturile din cînepă vor bucura Balanţele în această primăvară, dar și vară.

dress 1Îmbrăcămintea în culori lucioase sau semi-lucioase, pastelate în roz, violet și coral vor face deliciul Scorpioancelor în materie de modă, în acest sezon. Bijuteriile cu zale și centurile vor arăta “bogat şi sofisticat” pe ele. Încercaţi să purtaţi bijuterii strălucitoare din aur galben și pantofi realizaţi din piele (falsă!) de crocodil sau aligator în nuanțe luminoase (culori primare).

Îți place să te îmbraci în haine de epocă și asta te va bucura, dragă Săgetătoare. În această primăvară dantela victoriană, cizmele și sandalele gen gladiator sunt pe agenda ta de shopping primăvăratec, precum şi tricourile realizate din bumbac egiptean. Iar dacă vrei să tropăi puţin prin ploaie şi prin bălți de primăvară, vei dori să porţi o pereche de cizme de călărie la modă.

Capricornitele gospodine vor fi încîntate să știe că pantofii cumpăraţi în toamna anului trecut sunt încă la modă. Femeile din această zodie iubesc pantofii, iar “tocurile” colorate din satin, în culori pastelate sînt la modă, aşa că…aveţi liber la ele şi acum. Nuanţele de bleu și roz sunt nuanţele preferate de voi pentru rochii, bluze și cămăși. În plus, aceste culori vă vor purta şi noroc în acest sezon.

Vărsătoarea este o persoană căreia îi plac mărfurile provenite din culturi diferite, așa că va fi bucuroasă să audă că turbanele şi crucifixele sunt la modă pentru primăvara aceasta. Bluzele și fustele țărănești în nuanțe de violet vor fi preferatele tale. Nuanţele de verde lime sau violet le va aduce bucurie.

cowgirlDraga Peştoaică, pentru mărşăluitul prin ploile de primăvară încearcă o pereche de cizme de călărie la modă, clasice, împreună cu un trenci, cu o croială tradițională. Nuanţele împrumutate din culorile ciupercilor, şampaniei şi a mazărei sunt culorile care sunt la modă în acest sezon atunci cînd vine vorba de costumele și paltoanele tale. Bijuteriile într-o culoare strălucitoare sunt, de asemenea, benefice, în special în cazul în care este şi o piatră portocalie sau un rubin încorporat în ele.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :