Aricica – fițe de vedetă

Știu că mami pleacă la verișorul meu și că eu voi rămîne în grija voastră. Iată cîteva lucruri cu care mami m-a obișnuit. În primul rînd vreau să știți că eu vă cunosc foarte bine și că sunt sigură că veți avea multă grijă de mine.
Toată lumea știe că îmi place mâncarea (o știți și voi foarte bine) pentru asta trăiesc… mă rog, și pentru mami. Așadar, prefer mîncărică dimineața, atunci cînd te trezești. Să nu uiți cînd îmi dai să pap, te rog, prinde-mi părul (moțul meu faimos) ca să nu-mi intre în mîncare, că nu-mi place. Pentru că țin la silueta mea, cina o prefer la ora 20.00 (dacă se apropie ora de mîncare și nu sînteți atente cu mine, devin nerăbdătoare și plîng). Mănînc 45g de mîncărică la o masă.

Și pentru că sunt sărbătorile de iarnă, mi-ar plăcea să-mi dați cîte un biscuițel la fiecare 5 minute, dar din păcate, nu mă lasă mami că mă îngraș, așa că, am voie doar unul pe zi. Vă mai spun că mami mi-a luat Denta Fresh (astea îmi plac tare mult, am voie o jumătate la 2-3 zile). Sunt în coșulețul roșu de pe hotă (le-am văzut eu, dacă nu le găsești poți să mă întrebi că ți le arăt eu).
După ce mănînc, vreau la pișuliăca! Te rog să mă scoți și pe timpul zilei. Promit să nu stau mult pe afară, nu de alta, dar nu-mi place vremea. Să nu uit, să mă îmbraci cînd mă scoți afară… da, să nu uiți!

Siesta mi-o fac zilnic, stînd doar pe mașina de spălat, evident după ce m-ai pieptănat frumos, în prealabil.

Aș vrea să stai cît mai mult cu mine ( că mi-e tare urît singurică), dar dacă și tu te duci la serviciu (cum face mami) să ai bănuți pentru biscuițeii mei, să știi că nu o să mă supăr, iar atunci cînd vei ajunge acasă, am sa te întîmpin cu cea mai mare bucurie.

Mami a mea doarme în fiecare seară cu mine (știe că îmi e frică să dorm singurică). Dacă nu te superi, aș prefera să faci și tu la fel, mai ales că acum sunt sărbătorile (și dau ăștia cu pocnitori și mă sperie tare). Dacă se întîmplă asta, să știi că mă simt cel mai în siguranță în cadă.
Dacă ninge, nu-i așa că o să mă scoți să mă joc în zăpadă? Îmi place tare, tare mult. Și pentru că o să îngheț, te rog să mă iei în brațe și să mă duci înapoi în casă. În cadă, apa să fie caldă să mi se topească țurțurii de zăpadă de pe lăbuțe, să mă ștergi cu un prosop moale, ca eu să redevin pufișica aia mică și jucăușă.
Te rog să ai grijă de mine așa cum ai grijă de tine, să mă lași să mă cuibăresc lîngă tine în pat când te uiți la televizor, să mă iei peste tot cu tine acolo unde poți (promit să fiu cel mai cuminte Aricel).
Carmen, dacă mă iei la tine, vreau de acasă de la mami cîteva jucării ca să am cu ce să mă alint, hăinuțe și mîncărică (să nu uiți de biscuiței, măcar să mă răsfăț acum cît mami nu e acasă).
Dacă mai ai întrebări să-mi spui că-ți răspund (dacă eu nu pot, îți răspunde mami).

Vă mulțumesc, din sufletul meu mic și pufos,
Cu dragoste,

ARICICA
 

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :