Antrenorii de sex, imaginația ca lux și nota de trecere

Antrenorii de sex

Să știți că nu numai exercițiile fizice sau cele de dezvoltare personală au nevoie de un antrenor, sau coach, cum i se spune mai nou. Au apărut consilierii sexuali personali. Americanii au venit cu moda acestui gen de maestru de întâlniri care e și un fel de antrenor sexual, are și ceva dintr-un psihoterapeut, mă rog, un profesor de sexologie, am spune noi, un ghid personal care îți arată ”bob cu bob amorul”, adică lăsând metaforele la o parte, îți spune pe șleau cum să (te) atingi, unde, cum să (te) mângâi și cum să flirtezi ca să ai parte de o relație reușită. Eh, dacă secretele ar sta doar în atingeri și stimulări erotice, ce simplu ar fi. Parcă nu te-ai aștepta totuși ca tocmai americanii să fie pionierii unor astfel de drumuri încâlcite. Oricum ar fi, un ghid la casa omului n-are ce strica, spun gurile timide. Cu condiția să nu se numească Bivolaru. Plus că dacă ceva nu iese ca la carte, sau ca la lecție, ai mereu pe cine da vina, iar dacă nu ți-a ieșit orgasmul nici a mia oară, e cazul să schimbi coach-ul. Mare responsabilitate pe capul antrenorilor, mare de tot. Eu, una, nu știu dacă aș suporta o astfel de presiune sexuală.

Lux ca la carte sau imaginație?

Zvonurile sexuale spun că cea mai rafinată sexualitate o găsești în Miami. Dacă vrei propriul paradis de lapte și miere, nu mai sta pe gânduri, scoate cardul și rezervă-ți o cameră la hotelul Mondrian, o destinație exclusivă pentru cei cu bani, dornici să petreacă o noapte de vis, romantică, cu tot tacâmul la înaintare, serenade, râuri spumoase de șampanie, decapotabile, covoare roșii, petale de trandafiri, răsărituri, apusuri, firme erotice la dispoziție, jucării sexuale, oh, era să uit de lumânări, totul, totul, de dragul unui sex reușit. Acum depinde de portofolelul fiecăruia, de. Și de plictiseala din dotare. C-o fi hotelul Modrian sau pensiunea Marțipan, dacă e vorba de închiriat limuzine și cumpărat trandafiri en gros, găsești și într-un sat. Oho, atâtea nunți de manelari au avut parte din belșug de așa ceva și n-a fost nevoie să ajungă în Miami pentru asta. Ba au avut parte și de o survolare cu elicopterul, ca să-și vadă mireasa palatul de sus, de ce nu? Și încă în plină zi de marți, ăsta da tupeu, au sfidat până și ceasurile rele. E drept însă că nu știu cum a fost noaptea nunții. Sincer, nici nu doresc.

Dar, la o adică, pentru cei cu imaginație – o chestie care nu se poate cumpăra de la niciun magazin și nici nu se poate închiria ca un smoching de fițe – o tăvăleală în fân, când sunt hormonii mai în floare, ce-are? Arome naturale, muzica tălăngilor de la grumazul vacilor, un vin din producția proprie etc. Oricum, se pare că cei cu bani, deja sătui de toate experimentele sexuale avute până la o anumită vârstă, nu prea mai pot avea relații bune în căpițele de fân. Dar nici cu orgasmul.

Undeva la mijloc, cei care fac sex acasă, în patul subestimat de toți tembelii ăștia care nu pot ajunge la orgasm decât cu petale de trandafiri sub cur și coach care să le arate pe unde zace clitorisul, sunt considerați intrați în rutină. Adevărul este însă că atunci când îți vine cheful de sex, știi și ce ai de făcut. Parcă așa era de când lumea și pământul. Găsești și unde. Scările de bloc sau plajele cu nisip și scoici lăsați-le pe seama adolescenților care experimentează. N-au altă soluție. Cu aceste sfaturi prețioase, aș putea să-mi iau diploma de coach, ba chiar să rafinez o Mirandolină și s-o transform în My Fair Lady. Dar la cât sunt de sadică, prefer totuși să las păsările să moară pe limba lor.

Iphonul și nota de trecere

Ai un I-phone? Bine, atunci fii atent/ă aici. Există o aplicație (Passion- www.apple.com) prin care mobilul tău îți poate da notă maximă (sau minimă, Doamne ferește!) în funcție de performanțele tale sexuale. Cum? Simplu. Când ai chef de o partidă, puneți mobilul sub saltea, apasă pe start și… în funcție de mișcările tale senzo-erotice, de cantitatea și calitatea gemetelor din timpul mambo-jambo-ului tău, gadget-ul tău te va anunța dacă ești un as sau doar un amant obișnuit. Sau îți va spune dacă e cazul să apelezi la pastile. Pușchea pe limbă! Ăăă… pe taste, am vrut să zic. Ați notat? Are sens să intru în amănunte?

Pe data viitoare. Până atunci, iubiți-vă mult!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Ghiasas Ikori spune:

    Hihihi!Ne sufoca astia cu indrumari in toate domeniile,de ce n-ar face-o si in sex?
    Da’ io spun ca oamenii,daca se iubesc,pot ajunge la o relatie perfecta,important e sa aiba imaginatie si sa comunice permanent!
    Si sa vezi ce merge treaba…ca unsa!

  2. sv spune:

    …buna treapa cu I-phone-u asta.sa asteptam raspuns de la celebra „Mura Neagra”, sa vedem ei oare ce grafice ne mai baga prin aplicatii(free or ba), ca doar tot americani sunt si ei si doldora de idei.Americam dream!!!!!!!!!!!!!!!

Comentează :