Amuleta de dragoste

inmaA venit momentul pe care îl aşteptaţi, acela în care o să vă pregătiţi pentru luna aceasta o amuletă de dragoste care să vă însoţească pînă cînd el sau ea îşi va face prezenţa în viaţa voastră.

Ca să atragi iubire, trebuie să dăruieşti iubire, aşa că luna aceasta luaţi-o mai uşor cu sentimentele negative care ar putea să vă strice karma. Luna aceasta, faceţi lucrurile puţin diferit. Important este să păstraţi dimineaţă un mic ritual de trezire care să vă menţină spiritul pozitiv toată ziua.

Reguli:

Schimbă gelul de duş cu unul care să conţină mosc.

Cîntă în baie.

Ascultă muzică de la prima oră.

Dacă e soare, mergi pe jos cîţiva paşi în plus faţă de zilele obişnuite.

Obişnuieşte-te să zîmbeşti.

Lăsă deoparte grijile şi fii gata să primeşti în viaţa ta persoana care te merită.

Astăzi cînd pleci de la birou, fă cîteva cumpărături: 2 lumînări roşii, un băţ de scorţişoară, busuioc proaspăt, o revistă cu actorul tău preferat, o piatră în formă de inimă, un săculeţ de bijuterii de piele în care să pui amuleta.

Pe seara, încearcă să intri într-o stare pozitivă, cam aşa cum îţi doreşti să te găsească sufletul tău pereche. Gândeşte-te cum ar arăta, unde l-ai întîlni, ce ţi-ar spune. Aprinde cele două lumînări roşii şi pregăteşte un bol mic de cristal sau sticla obişnuită în care să-ţi pregăteşti ingredientele.

Ritual:

Inspira pe nas pînă numeri la opt şi expiră pe nas pînă numeri la opt de trei ori, cît să te relaxezi.

Inspiră încă o dată pe nas pînă numeri la opt, ţine-ţi respiraţia pînă numeri la trei şi expiră pe gură pînă numeri la opt tot ce nu îţi face bine.

Decupează din revistă pagina cu genul de bărbat care crezi că îl vrei lîngă tine pentru vizualizare. Pune bucăţi din ea în bolul de sticlă. Începi şi rupi bucăţele de frunză de busuioc, vizualizînd iubire, pui piatră, gîndindu-te la inima lui care caută inima ta, picuri ceară din fiecare lumînare, atîtea picături cîţi ani împlineşti anul acesta. Amesteci totul cu băţul de scorţişoară să-ţi fie dragostea condimentată. Împachetezi totul într-o bucată de foaie din revistă, pui în săculeţ şi spui:

Ishtar, Venus, Afrodita,

La mine dragostea să ajungă,

Iar Piatra Vrăjitorului

Singurătatea mi-o alungă.

Vino, dragoste cerească,

Vrerea să mi se-mplinească!

Stingi lumînările, strîngi săculeţul în pumn şi „pui” în el toată vocea sufletului tău care să-ţi cheme sufletul pereche. Deschide bine ochii, poartă amuleta cu tine şi destinul nu va întîrzia să te găsească.

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Dorina spune:

    Eu am apelat la o batranica din franta acum 1 an dar nu cred ca mai face ma ajutat enorm de mult pt cine vrea sa vb cu mine las
    las id meu aici dorina_sorescu

Comentează :