Amoroscop de week-end

roses cestiUn week-end care stă sub semnul dragostei. Cupidon e generos zilele acestea şi cum vara se apropie de sfîrşite, simte nevoia să fie generos şi să tragă numai cu săgeţi înmuiate în lapte şi miere. Cel mai bine are fi să profitaţi de o astfel de ofertă, pentru că se apropie toamna cea cu ploi reci şi mărunte şi cel mai bine ar fi să aveţi pe cineva drag de strîns în braţe.

BERBEC

Dacă Berbecii sunt cam aiuriţi week-end-ul acesta este pentru că au fost loviţi din plin de dragoste. Impetuoşi din fire, mai ales în dragoste, se aruncă înainte cu capul, parcă loviţi cu leuca. Cum toamna se strecoară prin frunzişul copacilor şi redevin romantici, deşi n-ar recunoaşte asta nici dacă-i pici cu ceară, e cel mai bun moment pentru ei să intre într-o relaţie nouă. Aşa că, le recomand să iasă în cluburi, în cafenele sau ceainării, sau chiar la nişte evenimente culturale de week-end, pentru că nu se ştie de unde le sare norocul în cale.

TAUR

Taurii își încep simbăta şi duminica aceasta plini de entuziasm. Un fost iubit sau o fostă iubită reapare în viața lor, dindu-le-o peste cap şi încurcindu-le socotelile. Daca sunt cuplați, au șansa să scape dintr-o legătură nefericită, dar dacă sunt singuri există riscul s-o reia și să ajungă în același punct mort. Sfatul meu este să stea departe de tentațiile foştilor parteneri. Altfel, vor avea iar parte de scene de gelozie, posesivitate şi control. Nu mai pomenim de clipele interminabile de certuri din orgoliu. Dacă aţi uitat cum vă erau controlate în trecut telefoanele şi mailurile, ar fi cazul să vă aduceţi aminte.

gemeniGEMENI

Gemenii stau bine cu libido-ul în acest week-end şi au chef de dragoste mai ceva ca o pisică de atenţie. A venit timpul să-şi scoată la iveală arsenalul de nebunii în pat: uleiuri parfumate, masaje, jucării sexuale, pahare de şampanie, lumînări sau lumini difuze şi nemaipomenita lor imaginaţie. În fond şi la urma urmei, orice obiect poate deveni jucărie dacă stăm bine şi ne gîndim. E week-end. Relaxaţi-vă în miezul unor partide fierbinţi.

RAC

Racilor li se recomandă un weekend departe de lumea dezlănțuită. Luaţi-vă, deci, iubitul şi fugiţi cu el la mare pentru ultimele băi de soare, sau la munte, numai bine pentru a vedea cum se schimbă culorile verii. Ah, şi să nu uit, faceţi rezervări din timp la hotel, dacă vă cazaţi acolo, sau sunaţi-vă înainte prietenii, dacă doriţi să înnoptaţi la ei. Altfel, o să aveţi parte de aventuri. Nu că ar fi ceva rău, dacă vă plac nopţile petrecute în cort.

LEU

Leii vor avea parte în week-end de vizita unor prieteni sau rude, care vor apărea la ușă încărcați de cadouri și atenții. Se vor pune astfel la curent cu tot ce s-a întâmplat în viața musafirilor și vor primi vești minunate despre cât de bine le merge altora prin dragoste.

Sfatul astrologului: un masaj, relaxare la saună sau chiar o tură într-un spa ar fi o idee grozavă. Chiar şi o plimbare prin parc cu persoana iubită le-ar aerisi mintea și spiritul.

12FECIOARA

Partenerul iubit are o surpriză pentru Fecioare. Este posibil ca nativii acestei zodii să-şi pună pirostriile chiar în acest weekend. Mai exact vor face sau vor primi propuneri de căsătorie. Cam asta ar fi marea surpriză. Pentru cei singuri, aceştia au toate șansele să întîlnească la petrecerea de sîmbătă seara aventura vieții lor. Aşa că, tot ce trebuuie să faceţi este să ieşiţi din casă. Dacă sunteţi însă căsătoriţi de ani de zile, mai bine v-aţi petrece serile urmărind filme polițiste sau romantice.

BALANŢA

Balanţele sunt şi ele cu capul în nori de fericire. Tocmai pentru că sunt foarte cumpătate, se vor hotărî foarte greu să plece într-o mini-vacanță peste hotare. Dar dacă tot o fac şi deja au făcut rezervăări de bilete de avion, atunci recomandarea mea este să nu uite că viaţa e scurtă şi dacă dragostea nu vine la Mohammed, atunci Mohammed pleacă în căutarea dragostei. Aşa că, scoateţi valizele din pod şi mergeţi să le umpleţi cu amintiri frumoase. Aventurile sentimentale chiar nu au nici un farmec fără puţină nostalgie.

SCORPION

Un inceput de weekend de pomină au şi scorpionii. Chiar dacă în ultima perioadă au fost preocupați de afaceri si și-au neglijat relaţiile sentimentale, sîmbătă au o schimbare de atitudine și-şi îndreaptă atenția către cei dragi. Se simt un pic vinovați că n-au avut toată săptămîna timp de ei şi compensează în acest sfîrșit de săptămână. Vor face cumpărături drăguțe pentru cei din familie și vin cu portbagajul plin de surprize, mai ceva ca moș Crăciun. Se simt darnici și chiar le face plăcere să-i bucure pe ceilalți, semn că n-au tras la jug toată săptămâna degeaba.

Recomandarea mea este să vă bucuraţi din plin de aceste zile fără să vă uitaţi înapoi cu îngrijorare. Meritaţi din plin să vă detaşaţi de afaceri, proiecte şi telefoane de serviciu. Dragostea e acum pe ordinea de zi.

SĂGETĂTOR

La Săgetători este posibil să apară probleme în plan sentimental, neînțelegerile se clarifică însă după o discuție sinceră cu persoana iubită. E timpul ca aceşti nativi să-și pună imaginaţia la contribuţie, căci au din plin, și să aducă ceva magie în viață. Mereu șarmanți, cu zîmbetul pe buze, vor avea în acest week-end idei trăsnite de petrecere a timpului liber alături de persoana iubită. Duminică vor ateriza din întâmplare într-un club sau vor evada către o destinație necunoscută, de teama să nu intervină rutina în relaţia lor. De altfel, toate aceste ieșiri imprevizibile sunt la ordinea zilei pe agenda Săgetătorilor, însă acum, mai ales pentru că simt în nări apropierea toamnei, au și mai multă predispoziție către aventură și nu vor să rateze nimic.

capricorn-head-tattooCAPRICORN

Capricornii ar putea fi nervoși din cauza unei vesti neplacute de la persoana iubita. Încă nu vor să se implice mai serios într-o legătură deja serioasă, și simt nevoia să mai copilărească deși au trecut de prima tinerețe. Capricornii cei burlaci vor avea tot felul de situații imprevizibile. În căutarea sufletului pereche își vor prinde urechile într-o aventură sentimentală cu năbădăi.

Sfatul astrologului este să-şi stăpînească impulsivitatea, altfel pot declanșa discuţii aprinse cu cei din jur. A venit timpul să fie mai înțelegători. O partidă de șah pentru calmarea nervilor sau de table, o șuetă cu prietenii sau chiar planificarea unei ieșiri la restaurant, de ce nu?!

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt în vervă zilele astea de week-end. Duminică dimineaţa li se fac propuneri fierbinţi încă de la cafea pe care bineînţeles că le ascultă cu sufletul la gură. Dar povestea începe de sîmbătă seara, de cînd au aterizat la party-ul acela în care nu prea cunoşteau multă lume. Ei bine, vor pleca de-acolo îndrăgostiţi pînă peste cap. Nu vă faceţi griji, sentimentele sunt reciproce, de-aceea la cafeaua de duminică vă veţi trezi că sunteţi deja implicat într-o relaţie neaşteptat de frumoasă. N-aduce anul e-aduce ceasul!

98-98-U0268-001-CABPEȘTI

Peștii au şi ei chef de ducă. Dacă doresc să plece într-o călătorie cu persoana iubită, partea cea mai grea în acest demers este să-și convingă partenerul că o tură în munți e tot ce are nevoie relația lor, un pic cam ruginită. Dacă atmosfera din cămin ajunge să-i tensioneze, aceasta pare să fie cea mai bună soluție. Este posibil ca sîmbătă să primească musafiri, iar asta le va face o deosebită placere. Numai bine să înceapă săptămâna următoare cu bateriile încărcate, mai ceva ca iepurașul Duracell.

Sfatul astrologului: nu lăsaţi pe nimeni să vă încurce planurile, dar fiţi convingători într-un mod delicat. Pînă la urmă, totul e bine cînd se termină cu bine!

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :