Alimente care cresc potența

Din ce în ce mai mulţi bărbaţi se plîng de viaţă sexuală nesatisfăcătoare, ca urmare a stresului sau a alimentaţiei necorespunzătoare. Şi, din păcate, mulţi dintre aceştia sunt foarte tineri. Cercetătorii de la Universitatea din California au găsit soluţia. Conform unui studiu publicat de „Daily Mail”, bărbaţii cu vîrste cuprinse între 20 şi 30 de ani care consumă 75 de grame de nuci pe zi, timp de 3 luni, măresc numărul spermatozoizilor şi îmbunătăţesc calitatea spermei. Bogate în omega 3 şi omega 6, nucile sînt o sursă bogată de grăsimi polinesaturate. Un astfel de tratament întăreşte sistemul imunitar şi rezistenţa la boli, măreşte puterea de concentrare şi susţine sistemul circulator, dar totodată nucile au un efect surprinzător şi asupra ADN-ului.

Conform cercetătorilor, o astfel de dietă se poate numi ”machiaj genetic” pentru efectele pe care le are asupra organismului. Cura de 3 luni cu nuci, anulează efectele telefonului mobil care poate produce impotenţă dacă este purtat aproape de corp cel puţin 4,4 ore pe zi, timp de 4 luni.

Dacă totuşi nu îţi plac nucile, le poţi înlocui cu seminţe de floarea soarelui (fără coajă, bineînţeles), seminţe de susan, prune.  Bărbaţii sunt orgolioşi şi refuză , de multe ori, vizitele la medic şi îşi caută prin farmacii pastile minune, care însă nu sunt deloc recomandate hipertensivilor şi cardiacilor. În lista alimentelor care cresc potenţa, mai găsim şi stridiile, mierea, ţelină, spanacul şi alte legume verzi şi, cu toate că au un miros respingător, ceapa şi usturoiul sînt cei mai buni prieteni ai potenţei. Usturoiul curăță vasele de sînge, creşte circulaţia sangvină şi întinereşte corpul. Acest tratament naturist îmbunătăţeşte potenţa şi îţi lungeşte viaţa.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :