7 reguli pentru viață sexuală de calitate

Așa cum fluturii își găsesc drumul spre flori în funcție de nectarul acestora, bărbații și femeile funcționează asemenea atunci cînd vor să se atragă unul pe celălalt în cursa unei relații sexuale. Nu este deloc ușor, mai ales atunci cînd avem de-a face cu credința religioasă.

Iată cîteva trucuri care contribuie la procesul de atracție și meținere a unei relații sexuale de calitate.

  • O igienă a corpului excepțională:

Unele femei sunt alergice la transpirația bărbaților, altele sunt înnebunite după mirosul greu al acestora. Dar o baie revigorantă înainte de sex nu dăunează nimănui. Sexul nu începe întotdeauna în dormitor, pentru că nu întotdeauna sexul este ceva plănuit sau o activitate propusă. Adevărata pasiune se întîmplă pe neașteptate. Așa că cel mai bine e să fii tot timpul curat atunci cînd ieși undeva cu partenerul tău.

  • O gură mereu proaspătă

Mențineți gura și dinții mereu curate. Sărutul pe gură sau chiar să fii în apropierea unei femei face parte din ritualul curtării. O respirație urît mirositoare, dinți cariați sau murdari și o gură cu iz de halenă nu atrag pe nimeni, cu atît mai puțin pe femeia modernă din ziua de azi sau pe metrosexualul din malluri. Spală-ți dantura de cel puțin două ori pe zi și nu vei avea probleme în dragoste.

  • Dieta echilibrată

Mesele grele ar trebui evitate înainte de sex. Alegeți cu grijă mîncarea. Ingredientele cu curry ar trebui evitate. În schimb, băuturile precum șampania, fructele sau legumele pot fi servite pentru că dau energie.

  • Îngrijirea corpului

Aceasta este o practică destul de comună în zilele noastre. Diferite părți ale corpului ca sînii, penisul sau fundul pot fi operate, iar mărimile sau lungimile schimbate. Unii vor să le reducă, alții să le mărească. Totuși, pentru o sănătate de durată, trebuie să afli cum să o faci cît mai natural. Altfel poti avea probleme în diferite stadii ale vîrstei, cu complicații din cele mai diverse.

  • Băutura

Bărbații și femeile trebuie să aibă grijă cu băutul în exces. Un bărbat care duhnește a alcool va strica imediat cheful unei femei, dar și o femeie beată scade drastic apetitul sexual al unui bărbat. Băutura poate crește într-adevăr apetitul sexual, dar dăunează coordonării și agilității sexuale. Nu uitați că sexul de calitate seamănă cu un sport de performanță. Nu veți vedea niciodată sportivi morți de beți.

  • Folosirea prezervativului

Trebuie să aveți obișnuința de a-l folosi, să fiți siguri de marca pe care o folosiți și să aveți întotdeauna destule la îndemînă.

  • Cunoașterea partenerului

Poate că asta este partea cea mai esențială într-o relație sexuală de durară și sănătoasă. Găsiți timp pentru a vorbi despre toate subiectele legate de sex și timp pentru a vă cunoaște partenerul și din punct de vedere al sănătății fizice și mentale și toate celelalte elemente esențiale din viața lui/ei.

Urmează strict aceste reguli și vei simți o schimbare dramatică în viața ta sexuală. Pînă la urmă, suntem cu toții în căutarea unui suflet pereche. Să devii mai atrăgător și mai atractiv ca ființă umană și să-ți înțelegi partenerul sunt cele mai simple (dar în același timp și cele mai complicate căi) de a fi un minunat suflet pereche. Al cuiva. Vorba aceea: construiește în tine și cineva va veni să te locuiască. Poate pentru totdeauna.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :