26 de ”secrete” să faci sex marfă

Cere și ți se va da!

Nu e nici un secret, v-am păcălit. De fapt, nu v-am păcălit, că am pus ghilimelele de rigoare. Sunt sigură că le știți pe toate, ba chiar unele și mai dihai. Stați liniștiți, pe acelea le-am pus și eu la păstrare, pentru vremuri romantice. Ah, da! Nu vreau să tapez asupra faptului că se apropie Valentinul, nu-s chiar așa dulceagă din fire, dar… dacă vă ajută la ceva, ei voila!

 1. Fiecare femeie are o poziție preferată de sex. Află care e a ta. Dacă n-o știi încă, e cam aiurea, nu citi mai departe, celelalte 25 de sfaturi nu-ți vor folosi la nimic și pot să-ți spun de pe-acum că ești corigentă la capitolul sex. Ori virgină, mai știi?
 2. Sexul într-un așternut curat, frumos aromat, într-un pat mare și țeapăn, care nu scârțâie din toate încheieturile, se pare că e subestimat. Toată lumea se așteaptă să faci sex în toalete murdare în care au vomat toate rapandulele, pe bancheta din spate, pe șaua unei motociclete sau pe parbrizul jegos al unei mașini unde s-au spârcâit pescărușii și vrăbiile, sau să fii înghesuită într-o scară de bloc. Nimic mai romantic, nu-i așa? Așa te-au făcut să crezi toate revistele alea care te fac să te simți prost că n-ai cunoscut un motociclist sau n-ai avut o noapte promiscuă într-un club, noapte care să sfârșească într-o baie pictată cu urină pe pereți. Stai liniștită, femeie, nu e nici o rușine să-ți placă liniștea și curățenia.
 3. Clișeele sexuale au un motiv plauzibil să rămână clișee: ele chiar funcționează. Ia-ți o cameră la hotel departe de lumea dezlănțuită, cumpără lumânări parfumate, faceți împreună o baie aromată.
 4. Cere să ți se facă ce-ți place. Nu e momentul să taci ca proasta în târg.
 5. Ai nevoie de timp ca să treci la acțiune. Lasă treburile casnice deoparte. Dacă ți-e mintea la bucătărie, scutecele copilului, rufele de călcat și vasele de spălat, mintea nu se poate concentra la sex. Deconectează-te de la toate acestea, ia o pauză, fă un duș – singură! – citește câteva pagini din cartea preferată și pune-l pe el să spele vasele și să adoarmă copilul. (Yeah, right! Parcă te văd cum dai ochii peste cap) Apoi, după ce ieși din baie, pune-l (sau poate se oferă el) să înceapă preludiul cu un masaj. Mmm, și cultivată, și relaxată!
 6. Dacă ai o perioadă de abstinență prea lungă începi să te obișnuiești cu ea. E simplu: cu cât faci mai mult sex cu atât vrei mai mult, nu degeaba se spune că pofta vine mâncând.
 7. Masturbează-te! Când a fost ultima dată când te-ai dezamăgit singură? Așa e. Niciodată.
 8. Sexul planificat e mai bun decât cel spontan. Garantat 100%. Nu mă întreba de unde știu. Știu!
 9. Să te mângâi singură în dormitor nu numai că este permis, dar chiar este apreciat. Ziceți voi, băieți, dacă nu-i așa.
 10. Iar uneori ceea ce corpul tău are nevoie este un somn bun. Nu înseamnă că nu mai poți, ci că poate ai copii sau o slujbă solicitantă. Deci, din când în când ia-ți o noapte liberă și odihnește-te, doar nu ești un mean sex fucking machine.
 11. Exercițiile Kegels sunt cheia. Datorită lor îți poți controla mușchii pelvici și poți prelungi orgasmul. Cum funcționează: strânge ca și cum ai fi pe punctul de a urina și apoi eliberează. Nu urina, doh!!!
 12. Ai grijă ca treaba cu calendaru` să nu-ți afecteze viața sexuală. Nu e deloc cea mai bună metodă contraceptivă și ucide orice urmă de spontaneitate.
 13. Doggie-style e amuzant, vorbesc serios. Și oferă o penetrare mai bună. Poți să-i spui în ce fel vrei: capra, hands-free sex, spune-i oricum, dar dă-i bătaie.
 14. Durerea din momentul actului sexual nu este normală. Disconfortul ocazional înseamnă fie că ești tensionată, fie că n-ai avut parte de preludiu, iar dacă persistă e mai bine să consulți un medic. Poate fi o infecție. Ia-ți număr de ordine la medicul ginecolog. Pe bune și fără mișto!
 15. Felul în care vaginul tău arată e perfect. Multe femei se îngrijorează de faptul că nu au un vagin erotic, orice-ar însemna asta. (Lasă, nu e nevoie să ni-l fluturi acum pe la nas).
 16. Jucăriile sexuale sunt prietenele tale, știai? Pernele cu forme ciudate, dildourile, penele, și toate instrumentele acelea care te amuză, te pot aduce în al nouălea cer dacă le folosești cum trebuie. Chiar așa, le folosești?
 17. Pentru mulți bărbați sexul este singura modalitate de exprimare a dragostei. Amintește-ți că atunci când el vrea un make-up sex e modul lui de a-și cere scuze și de a face și cadouri în același timp. Hm… Părerea mea e să te ciondănești mai des.
 18. Mai amintește-ți că de fiecare dată când vrei să fii îmbrățișată și drăgălită după o partidă de sex, sau să adormi în brațele iubitului, să mergi la toaletă și să-ți golești vezica. De ce? Simplu. Doar nu vrei să te căpătuiești cu o infecție urinară.
 19. Nu te enerva dacă el adoarme înaintea ta. Sexul implică mai mulți mușchi folosiți de bărbat decât de femeie. Pe scurt, el depune mai mult efort. E normal ca mușchii lui să ceară tributul relaxării.
 20. Amintește-ți cum te simți când faci sex și el se relaxează fără să participe prea mult. Din când în când schimbă rolurile. Simte-te doar tu în al nouălea cer.
 21. Nu uita nici de beneficiile sexului asupra trupului și creierului. Sexul aduce cu sine o pace a creierului și o relaxare a trupului, eliberând tot stresul vieții de zi cu zi. Să te simți sexi și să ai o atitudine pozitivă în legătură cu asta e cel mai frumos dar pe care-l poți oferi corpului tău. Așa.
 22. Sexul te face să dormi mai bine noaptea. Eliberarea oxitocinei în timpul climaxului te face să adormi imediat și profund. Încearcă să nu adormi totuși în timpul actului sexual. Nu prea dă bine chestia asta.
 23. Știai că femeile active sexual sunt mult mai puțin stresate decât cele care au o viață sexuală neregulată. A fost demonstrat științific. Numai cât stres e pe capul celor fără iubiți, câte lacrimi și suspine noaptea în pernă. Vrei să-ți pomenesc câtă dramă în sufletul celor părăsite de bărbați numai pentru că au găsit o parteneră care chiar să le placă sexul, nu numai să-l mimeze? Ce naiba, crede-mă pe cuvânt.
 24. Lipsa sexului duce la depresie. Exact ce-ți spuneam mai devreme.
 25. Sexul în timpul gravidiei e foarte bun. Femeile se simt mai frumoase, bărbaților le plac mai mult curbele iubitelor lor în perioada aceasta și se simt mai atrași sexual de ele.
 26. Sexul regulat îți saltă încrederea în forțele tale proprii. Cu cât ai o experiență sexuală mai pozitivă cu cineva, cu atât crește încrederea ta și te simți mai sexi. Plus că ești și mai sănătoasă. Fizic și psihic. Comentezi?

De asemenea, ai putea dori...

7 răspunsuri

 1. Bogdan Gheorghe spune:

  Ufff, cum ai putut uita de pozitia „Rodeo” ? Se poate, Zolly!? 😛

 2. Iulian Andrei spune:

  Complet eronat post 🙂
  Practic a fost redus omul la nivelul animal :)))

 3. Tudor Banciu spune:

  Ramai te rog la tradus filme turcesti, sper ca macar la aia te pricepi

 4. Cosmin spune:

  Bă, spre deosebire de majoritatea de aici, eu cred ca unele puncte chiar sunt bine subliniate. Punctul 5 cu „ai nevoie de timp să treci la acțiune” mi se pare ca e cel mai important și prea puțini îl bagă în seamă în ultimul timp. Majoritatea bărbaților (mă rog, a băieților mai mult) se rezumă doar la sexul propriu-zis. O dezbracă pe femeie și așteaptă ca astea deja să fie ude.
  Spre deosebire de noi, bărbații, cei la care tot ce trebuie să știi este unde se află penisul, la femei e mai multă „muncă”. Să satisfaci o femeie ai nevoie de research, de cunoștințe profunde. Mai mai ca dacă mai adunăm 2-3 lucruri pe care ai nevoie să le știi pentru a satisface o femei, putem deschide și o facultate de satisfacere.
  La bărbați, trebuie doar sa te uiți la o poză pe Goagăl cu anatomia unui bărbat, să vezi unde ii este penisul, și gata, bărbatul e satisfăcut. Evident, există și la bărbați anumite chestii cărora le plac mai mult decat altora (personal îmi place creampie-ul). Dar noi ne mulțumim și cu mai puțin. O femeie, trebuie deja să fie udă când vrei să o penetrezi. Nu te apuci să dai în ea, sperând ca aceasta va fi satisfăcuta – asta vezi doar în filmele porno, acolo unde se strică concepția de sex și dragoste a minților tinere și naive.

 5. Dan spune:

  Acum că am aflat secretele, mai am nevoie doar de o femeie

Comentează :