15 femei celebre care au fost căsătorite cu homosexuali

 1. carrie fisherCarrie Fisher s-a căsătorit cu Bryan Lourd în 1991 și au divorțat atunci când el a dezvăluit trei ani mai tîrziu că este homosexual. Au împreună o fată.
 2. Actorul Richard Cromwell, primul soț al actriței Angela Lansbury (cunoscută mai ales din serialul Verdict: crimă) era gay. Au fost căsătoriți doar un an, din 1945 în 1946, dar au rămas prieteni până când acesta a murit în 1960. Mult mai târziu, Lansbury a recunoscut că mariajul acela s-a terminat din cauza sexualității lui Cromwell.
 3. Muzicianul Peter Allen a fost însurat cu Liza Minnelli între anii 1967-1974. Mai tîrziu a recunoscut că este homosexual și că are o relație serioasă cu Gregory Connell. Mama Lizei Minnelli, celebra Judy Garland, a fost și ea căsătorită cu un bărbat gay.
 4. peter-marc-jacobson-Actrița Fran Drescher, cea mai celebră Dădacă, a fost măritată cu creatorul serialului, Peter Marc Jacobson, din 1978 până-n 1999. Jacobson n-a recunoscut că este decît după divorțul lor. Împreună au realizat apoi un alt serial cu titlul original Happily Divorced, bazat pe propria lor experiență. Și-au trăit divorțați pînă la adînci bătrîneți.
 5. Judy Garland a fost una din puținele femeie cu care regizorul Vincente Minnelli s-a căsătorit ca să păstreze aparențele la Hollywood. A trăit ca homosexual în New York City, dar secretul lui a fost bine păzit la Los Angeles, în cetatea celebrităților.
 6. Ei bine, Lance Bass de la ‘N Sync nu a fost chiar căsătorit cu Danielle Fishel, dar actrița s-a iubit cu el timp de un an și a rămas trăsnită atunci cînd 6 ani mai tîrziu acesta a dat publicității faptul că este gay.
 7. vanessa and kidsRegizorul de Oscar, Tony Richardson, a fost însurat cu Vanessa Redgrave din 1962 până-n 1967 și a avut două fete cu ea, actrițele Joely și Natasha Richardson. Tony Richardson nu a dat publicității orientarea lui sexuală pînă n-a fost diagnisticat cu HIV. Atunci a recunoscut că este bisexual. El a murit în 1991 de complicații în urma bolii SIDA.
 8. Jonathan Plummer a fost căsătorit cu romanciera Terry McMillan din 1998 până-n 2005. Personajul principal din cea mai bine vîndută carte a lui McMillan este inspirat de Plummer. El a dezvăluit că este gay în 2005, iar Terry l-a dat în judecată pentru $40 milioane pentru că a stresat-o emoțional.
 9. Carol Channing s-a căsătorit cu directorul ei, Charles Lowe, în 1956. Se știa că este homosexual, dar au rămas căsătoriți timp de 42 de ani, iar el a continuat să aibă grijă de cariera ei. Totuși, în 1998 Channing a început o procedură amară de divorț împotriva lui. Lowe a murit în 1999 înainte ca divorțul să fie finalizat.
 10. anthony and berryActrița Berry Berenson a fost căsătorită zeci de ani cu actorul Anthony Perkins (pe care-l știți din Psycho sau Vă place, Brahms?), deși a știut că soțul ei se culcă și cu bărbați. Au avut doi copii împreună și au rămas căsătoriți pînă-n 1992 cînd Perkins a murit în urma unor complicații SIDA. Berenson a murit în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Se afla la bordul avionului Flight 11, care s-a prăbușit în Turnul din Nord al celor doua turnuri gemene.
 11. Actorul de filme porno Jack Wrangler a fost căsătorit cu cîntăreața Margaret Whiting din 1994 pînă-n 2009 cînd Wrangler a și murit. S-a considerat a fi homosexual, a fost deschis în privința asta, cu toate astea s-a căsătorit cu Whiting și a mărturisit odată că a făcut-o pur și simplu pentru că nu-și dorea să aibă “un stil de viață gay.”
 12. elsaElsa Lanchester , actrița britanică nominalizată la Oscar, a scris în autobiografia ei că soțul ei, Charles Laughton, era gay, și că din cauza aceasta nu au avut copii. Dar a rămas căsătorită cu Laughton timp de trei decenii din 1929 pînă la moartea lui, în 1962.
 13. Star Jones, co-prezentaroarea showului “The View” a avut un divorț cu cîntec de Al Reynolds după 4 ani de căsnicie și după zvonurile cum c-ar fi gay. Reynolds n-a recunoscut în public, dar nici zvonurile despre homosexualitatea lui n-au dispărut.
 14. Janet Gaynor a fost măritată cu designerul Adrian (cunoscut doar astfel, cu prenumele său, în lumea modei). El a fost un homosexual convins, dar au avut un fiu împreună și au rămas timp de 20 de ani, pînă la moartea lui în 1959. Gaynor a fost una marile staruri ale filmului mut și a cîștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță în 1929.
 15. Betsy Drake a fost o actriță de film care a apărut cu Carry Grant în două filme și a fost a doua din cele patru soții ale sale. Totuși, aici nu e situația prea clară. El n-a recunoscut niciodată asta, deși a trăit cînd și cînd cu un alt actor american, Randolph Scott, timp de 10 ani.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :