15 femei celebre care au fost căsătorite cu homosexuali

 1. carrie fisherCarrie Fisher s-a căsătorit cu Bryan Lourd în 1991 și au divorțat atunci când el a dezvăluit trei ani mai tîrziu că este homosexual. Au împreună o fată.
 2. Actorul Richard Cromwell, primul soț al actriței Angela Lansbury (cunoscută mai ales din serialul Verdict: crimă) era gay. Au fost căsătoriți doar un an, din 1945 în 1946, dar au rămas prieteni până când acesta a murit în 1960. Mult mai târziu, Lansbury a recunoscut că mariajul acela s-a terminat din cauza sexualității lui Cromwell.
 3. Muzicianul Peter Allen a fost însurat cu Liza Minnelli între anii 1967-1974. Mai tîrziu a recunoscut că este homosexual și că are o relație serioasă cu Gregory Connell. Mama Lizei Minnelli, celebra Judy Garland, a fost și ea căsătorită cu un bărbat gay.
 4. peter-marc-jacobson-Actrița Fran Drescher, cea mai celebră Dădacă, a fost măritată cu creatorul serialului, Peter Marc Jacobson, din 1978 până-n 1999. Jacobson n-a recunoscut că este decît după divorțul lor. Împreună au realizat apoi un alt serial cu titlul original Happily Divorced, bazat pe propria lor experiență. Și-au trăit divorțați pînă la adînci bătrîneți.
 5. Judy Garland a fost una din puținele femeie cu care regizorul Vincente Minnelli s-a căsătorit ca să păstreze aparențele la Hollywood. A trăit ca homosexual în New York City, dar secretul lui a fost bine păzit la Los Angeles, în cetatea celebrităților.
 6. Ei bine, Lance Bass de la ‘N Sync nu a fost chiar căsătorit cu Danielle Fishel, dar actrița s-a iubit cu el timp de un an și a rămas trăsnită atunci cînd 6 ani mai tîrziu acesta a dat publicității faptul că este gay.
 7. vanessa and kidsRegizorul de Oscar, Tony Richardson, a fost însurat cu Vanessa Redgrave din 1962 până-n 1967 și a avut două fete cu ea, actrițele Joely și Natasha Richardson. Tony Richardson nu a dat publicității orientarea lui sexuală pînă n-a fost diagnisticat cu HIV. Atunci a recunoscut că este bisexual. El a murit în 1991 de complicații în urma bolii SIDA.
 8. Jonathan Plummer a fost căsătorit cu romanciera Terry McMillan din 1998 până-n 2005. Personajul principal din cea mai bine vîndută carte a lui McMillan este inspirat de Plummer. El a dezvăluit că este gay în 2005, iar Terry l-a dat în judecată pentru $40 milioane pentru că a stresat-o emoțional.
 9. Carol Channing s-a căsătorit cu directorul ei, Charles Lowe, în 1956. Se știa că este homosexual, dar au rămas căsătoriți timp de 42 de ani, iar el a continuat să aibă grijă de cariera ei. Totuși, în 1998 Channing a început o procedură amară de divorț împotriva lui. Lowe a murit în 1999 înainte ca divorțul să fie finalizat.
 10. anthony and berryActrița Berry Berenson a fost căsătorită zeci de ani cu actorul Anthony Perkins (pe care-l știți din Psycho sau Vă place, Brahms?), deși a știut că soțul ei se culcă și cu bărbați. Au avut doi copii împreună și au rămas căsătoriți pînă-n 1992 cînd Perkins a murit în urma unor complicații SIDA. Berenson a murit în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Se afla la bordul avionului Flight 11, care s-a prăbușit în Turnul din Nord al celor doua turnuri gemene.
 11. Actorul de filme porno Jack Wrangler a fost căsătorit cu cîntăreața Margaret Whiting din 1994 pînă-n 2009 cînd Wrangler a și murit. S-a considerat a fi homosexual, a fost deschis în privința asta, cu toate astea s-a căsătorit cu Whiting și a mărturisit odată că a făcut-o pur și simplu pentru că nu-și dorea să aibă “un stil de viață gay.”
 12. elsaElsa Lanchester , actrița britanică nominalizată la Oscar, a scris în autobiografia ei că soțul ei, Charles Laughton, era gay, și că din cauza aceasta nu au avut copii. Dar a rămas căsătorită cu Laughton timp de trei decenii din 1929 pînă la moartea lui, în 1962.
 13. Star Jones, co-prezentaroarea showului “The View” a avut un divorț cu cîntec de Al Reynolds după 4 ani de căsnicie și după zvonurile cum c-ar fi gay. Reynolds n-a recunoscut în public, dar nici zvonurile despre homosexualitatea lui n-au dispărut.
 14. Janet Gaynor a fost măritată cu designerul Adrian (cunoscut doar astfel, cu prenumele său, în lumea modei). El a fost un homosexual convins, dar au avut un fiu împreună și au rămas timp de 20 de ani, pînă la moartea lui în 1959. Gaynor a fost una marile staruri ale filmului mut și a cîștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță în 1929.
 15. Betsy Drake a fost o actriță de film care a apărut cu Carry Grant în două filme și a fost a doua din cele patru soții ale sale. Totuși, aici nu e situația prea clară. El n-a recunoscut niciodată asta, deși a trăit cînd și cînd cu un alt actor american, Randolph Scott, timp de 10 ani.

Zully Mustafa

După ce am lucrat în presă vreo 20 ani, dar și ca învățătoare și profă de franceză și engleză timp de 7 ani, m-am dedicat din 2007 exclusiv scrisului și călătoriilor. Primul roman a fost “Strugurii s-au copt în lipsa ei”. Au urmat “Nopți orientale” și ”Al treilea călător”. Plus altele pentru copii. În prezent, călătoresc des, traduc filme turcești și-mi pregătesc următoarele romane. Din cînd în cînd, mai scriu și pe aici. Dacă ai de gînd să comentezi, fă-o civilizat și doar dacă ai ceva de spus. Dacă nu, așteaptă-te la un răspuns pe măsură și ia viteză.

De asemenea, ai putea dori...

Comentează :