Ritual magic de dragoste

Dragele mele, m-am documentat, am experimentat şi sunt gata să împărtăşesc cu voi. Vara asta se poartă magia. Nu, nu magia Vaneselor şi Meliselor, ci magie albă pură practicată din cele mai vechi timpuri de femei deştepte şi frumoase, care ştiau că vor să facă lucruri, doar pentru că puteau şi doreau să transforme lumea în care trăiau într-una mai frumoasă.

Desigur, partea tristă este că ele au fost arse pe rug pentru ceea ce ştiau, partea bună este că nouă nu ni se mai poate întâmpla asta. Mai mult, le putem răzbuna pe bietele femei care nu greşiseră cu altceva decât că aveau credinţa că există lucruri pe care o minte deschisă le poate vedea şi stăpâni, fără să afecteze cu nimic existențele infatuate şi misoginistice ale inchizitorilor, ca de altfel ale tuturor bărbaţilor care au avut grijă să ţină femeia încuiată în casa până nu demult.

Ca să nu vă mai ţin cu sufletul la gură, astăzi un mic ritual pentru dragoste. Enjoy!

Ritualul de curăţire:

Înainte de orice alt ritual, începeţi cu o baie specială care va relaxa trupul şi vă va trezi spiritul. Acordaţi importanță gesturilor şi timpului petrecut, baia trebuie să aibe o esenţă magică şi nu un efect de spălare propriu zis. Încercaţi să scoateţi afară stările şi gândurile negative, să vă concentraţi atenţia şi energia pentru ritualul ce va urma.

Puneţi în apă câteva petale de trandafir, lăsaţi câteva margarete să plutească şi condimentaţi totul cu câteva picături de ulei de lăcrămioară, lavandă şi ylang-ylang.

Petreceţi cât timp simţiţi nevoia pentru a intra într-o stare pozitivă, de concentrare pe ceea ce vă doriţi.

Ritualul pentru găsirea partenerului ideal:

Aveţi nevoie de câteva seminţe de panseluţe, un vas mic de lut ars, câţiva bulgări de pământ, o bucăţică de hârtie pe care v-aţi scris numele, câteva bucăţele din unghiile voastre.

Îngropaţi hârtia în pământ, plantaţi seminţele peste, stropiţi pământul şi presăraţi deasupra bucăţelele de unghii. Când vor răsări florile, rupeţi una în noapte cu lună plină, uscaţi-o, transformaţi-o în pulbere şi purtaţi pulberea cu voi într-un săculeţ de culoare roşie.

Efecte spectaculoase au ritualurile făcute pe 14 februarie, 1 mai, 21 iunie sau 1 august.

Crezi cu tot sufletul, fă ritualurile cu bucurie şi îţi garantăm că te vei întoarce pentru noi ritualuri.

O vară magică!

155468
Dacă v-a plăcut acest post, asiguraţi-vă că vă abonaţi la RSS feed!!

Vă recomandăm și următoarele articole:

Banner Oana
Monica Stanescu

About Monica Stanescu

Scriu de cînd mă știu. Copywriting am început să fac de curînd, încercînd să las în spate cei zece ani de vînzări strategice și să gust viața pe cont propriu. Am înlocuit targetele și deadline-urile multinaționalelor cu propriile mele standarde legate de calitate, cantitate și timp. Scriitoare, jurnalistă, profesor de engleză, trainer comunicare și creativitate, social media expert. Mai simplus spus: țin ateliere de comunicare şi creativitate pentru copii şi predau engleza la grădiniță. Îmi pregătesc lucrarea de licenţă, scriu alături de alte femei frumoase şi curajoase şi îmi trăiesc cu pasiune fiecare zi, fără să simt niciodată că muncesc. Nu mai măsor timpul, am înlocuit fumatul cu alergatul, mă echilibrez mergînd la yoga sau pillates. Am învăţat să ascult, să nu mai judec, să cred că viaţa are multe suişuri şi coborîşuri, dar să le tratez ca atare, fără să mă încrunt. A putea să te exprimi liber, a face lucrurile fără să te simţi cenzurat, a te baza în primul rînd pe tine, toate sunt premii pe care simt că le cîştig zilnic și că le merit. Dacă vezi o femeie care rîde prea des şi face fotografii prea colorate, eu sunt aceea! Îmi place drumul meu… Sper să îmi rămîi alături!